Jump to content

Marcel

Members
 • Content Count

  1,387
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marcel

 • Birthday 01/24/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snakker kun om erfaring på hvordan jeg har gjort det tidligere. Men vis posten sier at som privat skal det deles opp, ja da får man bare gjøre det da
 2. Alltid sendt alt i en pakke, Samme med pakker jeg har fått, firma eller privat. En pakke. Så lenge papirer er i orden og kjøper har betalt meg hele summen med pakke sporing på forhånd.
 3. Hadde en samtale med Selgeren for noen år siden. Spurte litt om et av siktene han solgte. Skulle være veldig klare glass, fordi han så litt dårlig på et øye eller skjev hornhinne 🧐 noe i den duren, så glassene var tilpasset "Hans" øye. Derfor var glassene mye klarere enn de andre.. Hadde fått en knall bra deal med de som laget kikkertene. Spurte litt mere om kikkerten.... Å stille ble det.
 4. Kjøpte TBT Drop in kit til HW97KT (5,5mm) Det vart meget bra. Ikke mere twang/dirring i fjæra. Kjøp
 5. Jeg bare bestillte? Kan hende de har gjort om bestillinger uten om USA..
 6. Remington 870 Super express 12/89......3,4kg På digital badevekt....3,2kg
 7. Her bestillte jeg hammer og ekstraktor.. https://www.volquartsen.com/products?ut ... C%93&q=597 Har også Remington 597 Trigger Spring Kit fra Mcarbo.com http://www.mcarbo.com/store/p/28-Reming ... g-Kit.aspx Original magasinet mitt er det mye kløn med. Derfor bruker jeg 30 skudds banan magasinet hele tiden. 597 min skyter uten problemer. Spiser alt. Kun cci quite må jeg ta lade grep hver gang. Smører heller ikke rifla. Blir så mye gris ellers siden 22lr griser så mye. Kjempe fornøyd med min 597
 8. Marcel

  Luger?

  Kom på at jeg hadde jo bilde.. Er det normalt at det blir slik?
 9. Marcel

  Luger?

  Det var ikke sjans i havet at den kunne smekke på plass uten å modifisere.. Mener jeg i vertfall. Satt lenge å prøvde. Det så umulig ut altså. Vis min knekker igjen, grunnet feil installasjon, så tror jeg nesten jeg må ha hjelp til neste.. Ellers blir det meg en dyr Luger til slutt hehehe. Bilde viser hva som var forskjell.. Skal få tatt noen Close up bilder etter helgen. Om det hjelper vet jeg ikke, men kanskje du ser noe jeg ikke ser/skjønner.. Avventer litt med testing. Har ikke hast..
 10. Er det mulig å lette avtrekket noe på winchester sxp black shadow supermagnum? Bytte fjær eller annet?
 11. Marcel

  Luger?

  Var mere den tappen I midten som ikke stemte med rundingen bak og utkasteren fremst. Den var bare for stor til å passe in der den skal. Ska se litt nærmere på den. Må være sikker før jeg tester den på banen. Tror den skal pusses/files litt til.
 12. Marcel

  Luger?

  Som nevt tidligere Ejektoren min knakk -Har fått ny -Ble litt tilpassing, pusset og svettet litt, siden jeg ikke har gjort slikt før.. -Den er nå på plass -Har ikke testet enda Skal ejektoren sitte litt løst, eller er det greit at den er tight/dønn fast liksom.. Som sagt, ikke prøvd å skyte enda.. Prøver å finne en video der de viser hvordan.. men nicht gefonden enda. Har kun sett på en video at han bare trykker ejektoren på plass med et klikk. Min lager ikke noe klikk. Men sitter på plass..
 13. Marcel

  Luger?

  Hjelp.. Ejector som ligger langs høyre siden på sleiden er knekt... Går an å skyte, men bob bob.. Fungerer ikke optimalt.. Noen plass i Norge de selger?
 14. En kompis av meg måtte ha slikt på Hagle søknad også....? Mente det bare var til håndvåpen..
×
×
 • Create New...