Jump to content

Sako81

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Sako81's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Håpet/lurte på om det var noen lag som trenger en hundefører (godkjent ettersøksekvipasje) på elgjakta i år? Hadde håpet å kunne blitt med i ett lag den første uken av jakta (25sep). Hadde vært supert om noen kunne hjulpet meg å komme i kontakt med ett lag som trengte en backup hundemann. (Helst ulvefritt) Er en østfolding på 33år. Ikke noe problem med avstander. Hunden er 2 1/2 år og fellt flere elg får. Håper på positiv tilbake melding fra dere.
  2. Hvor får jeg kjøpt det? i 286grains? Noen andre anbefalinger av valg av kuler til 9.3?
  3. Da har man bestilt seg en R8 prof med justerbar kolbe i kaliber 9,3x62 med en z6i 1,7-10x42 med en Hausken std demper. Skal kappe løpet, men lurer på hvor mye jeg bør kappe det? Hva har dere kappet det til? 50cm? 47cm?
  4. I dag har jeg vært å tittet på Blasere på Rygge Våpen... Veldig trivelig kar som jobbet der og det virket som han viste hva han pratet om. Det er ikke alle som vet det faktisk.. Nå skal jeg en tur på villmarksmessen i helgen så da får vi se om noen av de "store" har noen tilbud å komme med. Zeiss eller swarovski?? Takk til alle som svarer
  5. Hvor er dere har kjøpt deres R8? Pris? Servise? Pakkeløsninger? eventuelt sverige?
  6. Hei! Noen som vet om noen bra netshoper i statene som har Garmin astro 320 på lager?
  7. Hvor kjøpe Swift a-frame 9.3x62 billigst? Tips?
  8. Billig batterier til en icom F34. Mener det var en tråd her i gang i tiden som fikk kjøpt fra Asia til en billig penge..
  9. Hei! Skal på hjortejakt i askvoll kommune. Hvordan er det med hjort der?
  10. http://nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7537970
  11. Takker for tips! Har lurt på både A-TEC og Hausken demper.. Priser? Hvem levere disse i østfold?
  12. Sitter å vurdere hvilken demper jeg bør kjøpe til min Sako 75 308win. Noen som har noen bra tips? Bør jeg kappe løpet? Evnt hvor mye?
  13. Sako81

    Viltkamera

    Det er litt dumt att det Z-aim kameraet ikke har kommet ut ennå. Kommer ikke på en måned eller 2.. Her har du ett annet alternative. http://www.pnjakt.se/se/art/kameramodul ... remiar.php Skal bli spennende å se hvordan dette funker..
  14. Sako81

    Viltkamera

    Noen som har prøvd dette? Sikkert ett bra hjelpemiddel til gaupejakta i snøfattige terreng.
  15. Jeg har kjøpt våpen 2 ganger i sverige og vil anbefale begge steder. Første gangen kjøpte jeg en Sako75 på http://www.nyavapen.se/ den ligger i trollhettan.. Lett å finne og bra utvalg. Andre gangen kjøpte jeg en Browning Bar Limited. Dette var på www.jgjakt.se. Den ligger i Sävedalen like utenfor gøteborg. Veldig førnøyd med Jgjakt. Flinke og ganske så raske. Annbefaler kjøp på dette stedet. 1etasje med våpen og utstyr og andre etasjen er det klær og støvler. Vet att de sender våpen til Norge også..
×
×
  • Create New...