Jump to content

Kanutten

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kanutten

  1. Legger meg flat for kritikken og skal med dette være forsiktig med å si videre uttalelser som ikke er kvalitetssikret. Greit å få "passet" påskrevet slik at en kan få vite litt mer om saker og ting.
  2. Du må for all del skyte, men jeg spurte blant annet en børsemaker som selv hadde 22wmr. Da fikk jeg beskjed om å IKKE gjøre det. Når det da blir spurt om dette følte jeg at det var rett å si fra. Mye som går bra selv om det ikke er å anbefale. Tror ikke rifla kommer til å eksplodere eller noe slikt, men regner med at presisjonen blir så som så etterhvert. Så får å rette på tidligere uttalelse: Det går an å skyte 22lr i et 22wmr kammer, men er ikke å anbefale.
  3. Hadde selv en 22 wmr og fikk da beskjed om at jeg ikke måtte finne på slikt. Når du skyter en 22 lr i et kammer for 22 wmr, vil den få en liten"friflukt" før den kommer inn i løpet. Dette vil ødelegge inngangen til løpet.
  4. sendte mail til http://rifle-stocks.com/ der jeg spurte om de solgte til Norge og fikk til svar : We do ship to Norway, the gun stock will not be considered a gun part. Helen. Kanskje det e håp allikavel da
  5. Er det noen som lager noen spreke stokker der da? Gjerne noe laminat greier med tommelhull
  6. Er det slik at forhandlere i USA ikke får eksportere våpendeler ? Har fått høre at flere har problemer med å bestille derfra. Har funnet meg en kjempefin stokk som jeg vil bestille når søknaden er godkjent, men begynner å lure på om det er vits i det hele tatt.
  7. For å stille et litt halvcorny spørsmål... Hvis en skal skyte på laaange hold med 22kaliber, er det da stor forskjell med halv auto i forhold til de dere skyter med? Skal kjøpe meg ei 10/22 og synes det med litt lengere hold virker veldig gøy, men vet ikke om det er det beste for lengere hold. altså halv auto.
×
×
  • Create New...