Jump to content

Doc

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Doc's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Alt er bedre enn ingenting:) , har selv sett den i butikk , og den virket slank og tight , med god balanse. Men noen erfaringer i bruk og ikke kun i butikken hadde gjort seg, er på utkikk etter ny hagle:)
  2. Drar frem denne tråden igjen jeg. Noen som nå har noen erfaringer å dele ang denne haglen til Beretta? Både positive og negative erfaringer .
  3. Som nevnt tidligere er det lureste å få prøvd nevnte pistoler for å se hva som passer deg best. For å være subjektiv kan på det vameste anbefale Sig¨s 226 Blackwater Tactical uavhegig av høy magasinkapasitet . Godt grep selv for personer med små hender og et bra DA/SA avtrekk rett fra esken. Ta kontakt med Roar på Sportsvåpen D/A så får du nok noen gode råd og tips angående Sig.
  4. Du får nesten kontakte han og spørre , ellers tror jeg ikke det skal være noe problem for en kompetent børsemaker å frese ut plass til et større magasin, nok gods er det i hvertfall å ta av . Du får gi oss en oppdatering , hvis du får svar. Er spent på dette selv:)
  5. Problemet her er ikke låskassen til tikka , men magasinlengden til RCS chassiset/magasinet. Kanskje løsningen her er å få en børsemaker til å lage plass til et long action magasin fra Sporting Services ( http://www.sportingservices.co.uk/accessories.asp ) , har selv fundert på dette. Vil ikke tro det skal være noe problem å skyte links med denne stokken. Kjøpte stokken fra Roedale, hadde selv ikke noe problemer med å handle derfra.
  6. Kan selv anbefale deg en Sig P226 Blackwater Tactical , selv med mine små hender er denne veldig behagelig å skyte med. Lureste du gjør er vel å få prøvd litt foskjellig før du tar avgjørelsen:)
  7. Har selv en super varmint i et chassis fra Roedale, tror nok kaliberet du har valgt utelukker denne stokken grunnet patronlengden. Er ellers strålende fornøyd med stokken:)
  8. Prøver igjen. Noen som har noen erfaring med LPA justerbare sikter , event hvilket er å anbefale? Må disse tilpasses , eller passer de rett i sporet på sliden?
  9. Bump , ingen som har prøvd dette sikte eller har noen andre gode forslag til et justerbart sikte?
  10. Du må gå inn i menyen for å aktivere resten av kanalene, svenske jaktkanaler og sankekanaler.
  11. Det høres bra ut , Noen som har noen erfaring med overnevnte sikte , eller har andre gode forslag til justerbare sikter til Blackwateren ?
  12. Hei Har en Blackwater tactical 9 mm med faste sikter. Kunne tenkt meg justerbare sikter til denne. Ser på sigsauer.com at de der selger Adjustable Combat SIGLITE Night Sight Set. Vil bytte til dette justerbare sikte ødelegge for deltagelse i production division, og er det noen som har noen erfaringer med overnevnte sikte?
  13. Er det lov å bruke utsmidd mag brønn til en HK USP i Production , eller er man da over i Standard?
  14. Skjønner. Hva regner du med dette kan komme opp i da , med nytt løp og ny gassblokk inkl jobben som sikkert du tar deg av ?
  15. Kommer litt an på hva de kommer til å ligge på i pris:)?
×
×
  • Create New...