Jump to content

dreamspace

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dreamspace

  1. Kunne absolutt tenkt meg å skyte praktisk med rifle (bor i Tromsø). Som det er nevnt tidligere i tråden, så har heller ikke jeg den store interessen av pistol. En ting er penger, en annen ting er interesse...Har skutt en del med pistol opp igjennom årene, men er altså rifla som ligger hjertet nær. Men om noen finner noen veier til PS med rifle rundt Tromsø, speak up!
  2. På den annen side, noen som vet hvor de selger 7.62x54 ammo? Nytter ikke å ha ei børse det ikke er så mye ammunisjon til skal sende mail, så det var en del naganter på bruktlista deres.
  3. Hei, har en kompis som har lyst på en Mosin Nagant, helst i 7,62x51 (standard er vell 7,62x54). Noen som vet rimelig bruktpris på disse? gamle hær-mausere går jo hver dag, men har ikke sett så mye av MN riflene.. Har orginalt PU sikte fra enten andre verdenskrig eller eller 50-tallet med feste...men må disse innom våpenverksted for å bli festet, eller er det noe man kan gjøre selv? Har faktisk aldri sett eller hold en Mosin.
  4. litt banal sammenligning, men er som om Bush heller hadde tatt seg en ørkensafari ol. i Irak eller Astan, istedetfor å besøke soldatene. hadde blitt store overskrifter i avisene.
  5. flott prosjekt, er fakitsk akkurat det samme jeg skal begynne på. har en gammel 30.06 HV k98 liggende, og kom over SS stocka til ATI.
×
×
  • Create New...