Jump to content

triggerhappy

Members
 • Content Count

  1,060
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mener du rundskrivet er ugyldig? Hvorfor kontakter du ikke ditt lokale våpenkontor og får fasitsvaret....
 2. Står greit forklart på hjemmesidene til Fwb
 3. Bruk et vanlig bor som passer og hammer
 4. Har hatt samme problemet, ble til slutt så oppgitt at jeg solgte hele dritten. Du er slett ikke den første som har problemer med å stille avtrekket på SSP og garantert ikke den siste..
 5. Nei er klar over det, men ved litt kreativ tenking går det fint ! Bruk 38 S&W hylseholder og 38 spl dier så er det orden på sakene -men dette viste du nok, du som vet alt om alt når det gjelder lading
 6. Min erfaring de siste åra er at det er færre som setter kula dypt ned i hylsa. De fleste setter den med tuppen utenfor hylsa eller kryper kula inn i fremdre drivbånd. Føler og at de fleste lader betydelig hardere enn hva det ble gjort for 2-3 år siden, vanlig ladning for mange i dag (med kula satt som nevnt over) er 3,2-3,5 grains med N310. Den ladningen gir mindre enn 40mm samling (s-s) i de fleste S&W revolvere. Ad andre hylser du kan bruke, er 38 S&W ei hylse som er lett å få tak i
 7. Noen som har testet 105 grains kula med den nye designen ???
 8. Dette grepet vil også hjelpe deg på baneøvelsen 7R Jeg økte min poengsum med 25 med en gang
 9. Trådstartes våpentype er kjent for å gi god samlig med de fleste typer ammo. 25-40 mm samling.. Det ikke alle konkuransevåpen til 17-18000.- som klarer ei 25 mm samling. Har vært med å testet flere Benelli og Feinwerbau som knapt klarte 50 mm Reklamasjonsgrunn spør du meg . . .
 10. triggerhappy

  Feltrevolver

  Helt originale går disse revolverne meget godt Har flere ganger sett testskytinger med 105 grains kula som har målt under 40 mm, etter 12 skudd. Det burde holde i massevis Du kan skaffe deg et løpslodd (disse loddene er spes lagd for mod 14) om du ønsker deg mer vekt på forrenden av våpenet. Det som kanskje kan være vanskelig før en testkyting av et gammelt våpen, er å få løpet HELT rent. Bruk litt tid på dette og jeg vil tro du blir overrasket over revolveren du nettopp har kjøpt.
 11. Etter å ha testet mange ladninger,nå, tror jeg du har litt å tjene på å gå opp i ladn. Forsøk 3,2 grain. kanskej du må helt opp imot 3,5 grain før "den gode" pressisjonen kommer. Har du målt løpet ditt ? Vet ikke hva slags 686 du har, men om det er en 7-skudds... Kan være løpet ditt er litt "trangt" Har vært borti en 686 med 7-skudds tønne, der løpet bare så vidt målte ,355. Lader du da med ei ,358 kule, blir den ganske deformert og kan være årsaken til den dårlig pressisjonen. Slå en kule gjennom løpet og mål hvor stort løpet ditt er ! (om du ikke har gjort det)
 12. He he, eldre og sort utgave hadde ingen mening i denne sammenheng. Det var bare for at en skulle "se" for seg hvilken GP100 jeg mente. Den er forøvrig kjøpt ny i 1986, så begynner vel å dra på åra da . . Han har forøvrig ikke fått ut fingern, om han skal bytte løp eller ikke. Så godt som han skyter med den nå, hadde i alle fall ikke jeg gjort noe med den
 13. Lenge siden jeg har hatt en GP100 i testbenken.. Men mulig det blir en endring nå, var en i klubben som kom oer en litt eldre "sort" utgave for kr 2500.- Planen hans er å bytte til et matchløp ca 18cm langt , for bruk i mag1. Men tiden vil vise om den like gjerne forblir original 4" til vanlig felt.
×
×
 • Create New...