Jump to content

346xpg

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 346xpg

  1. http://blog.centrenad.com/?lang=en" target="_blank Kippet er lagd av studenter som sysler med 3-D animasjon. Burde stå seg til en femmer, minst
  2. Endte på 11 med ei lita tispe siste uka, og er meget fornøyd med det Satser på mår i stokkfelle neste sesong!
  3. Ble en hannmår i dag. CB 120 i kasse med honningtampong. Helgas mårfangst og ei venstretruge:
  4. Ble en liten mår på fellerunden i går. Synderen var CB 120 i kasse med honning/beveråte. Måren ble liggende på trestammen, og var rasert av røyskatt og fugl. Litt surt. Har også et par innebygde Fenn MK6 stående ved ei elv, og der lå det en mink. Jammen hadde kadaveret fått besøk av en mår, som hadde kommet seg inn og forsynt seg av sin amerikanske fetter. Utsiden av kassa var besøkt av oter og rev. Virkelig bra oppmøte. Hang opp restene av minken ved ei mårfelle som innflagging. Lukta var ihvertfall tydelig nok..
  5. Var nettopp innom et par feller i anledning måneskinn og gode lokkjaktforhold. Der hang det ei mårtispe (og en røyskatt). CB/Belisle 160 med trampplate, honning og orrfuglåte.
  6. En mår siden sist helg (hann, ikke stor). CB 160 i kasse med tramputløser. Åte var honning og trafikkdrept ekorn.
  7. Hang en hannmår i Belisle 160 i dag. Åta var borte vekk, så noen har antagelig vært og forsynt seg i etterkant.
  8. Takk, det samme Er litt skeptisk til vekt, for med mitt innkjøpsmønster ender det tilslutt med grisedyr importvekt fra USA med klokkeradio og steketermometer... Slaget satt en tanke lenger bak enn det du beskriver. Mer nakke enn bakhode på fremste bøyle, men det var ingen tegn til pinsler av noe slag. Bøyde uansett utløsertrådene med plata i en noe brattere vinkel oppover i håp om å få slaget litt tidligere. Fikk en røyskatt i går der 120`n faktisk hadde truffet fint. Vært bra med røyskattbesøk også i Fenn MK6 fellene jeg har ute. Blir litt mindre selektiv fangst med tramputløser.
  9. Jammen ble det fangst i kveld også! En nokså fin (tror jeg bør skaffe vekt) hannmår i innebygd cb 120 med tramputløser. Åte var honning og orrfugl.
  10. Ble doublè i helga En fin hannmår i Aasebø og ei lita tispe i Belisle 160. Åte var honning og hode av orrhane/stokkand. En måned med barfrost er blitt avløst av mildvær og litt snø, noe som ser ut til å ha satt fart i måren. Spor under to andre feller uten fangst, så med litt flaks kan det fort bli flere.
  11. Ble en mår til i kveld. Bakkesett med CB 160, honning og litt canadagås.
  12. Årets første CB120 i kasse med honning og fiken.
  13. Alle mine BC knekker i overgangen mellom lokk og hengsel. Kjøpte Sugru (formbar plast) og la på et lag slik at overgangen fra hengsel til lokk i det minste blir litt bredere. Tiden vil vise om det holder.
  14. Gi lyd om du finner at dette er en svakhet på selve kikkerten og ikke har annen årsak, så skal jeg jaggu reklamere på min også. Litt for dyr til at skjevheter er greit.
  15. På min er ikke alltid doten helt i senter av korset. Det hele flytter flytter seg når jeg vrir på forstørrelsen. Vet ikke hva som er årsaken, men merker ikke noe på treffpunkt.
  16. http://sportsoptics.zeiss.com/hunting/en_de/service-support/brochures-downloads/download-center/instruction-manuals.html Se ASV/BDC under kategorien "Reticles".
  17. Sako 85 har vel også en annen løsning på utløsing av magasin, slik at det skal være vanskeligere å miste. Uten at dette er noe stort problem på 75 etter min erfaring. Har mista ett magasin, men det skyldtes nok en god porsjon snø/is i magasinbrønnen. Har bare godt å si om 75.
  18. En stund siden siste rapport fra denne kanten, men her er resultatet fra etterjulsfangsten: Nummer 2, på honning i CB 160. Nummer 3, på honning i Belslie 160. Nummer 4, på honning i CB 160. Nummer 5 har jeg ikke bilde av. Den var det ikke stort annet enn forlabber og hode igjen på. En slektning hadde forsynt seg med resten. Bifangsten av røyskatt har til tider vært høy, men har avtatt kraftig siste del av vinteren. Tror det blir mårfangst neste år også, for hva ellers kan lokke en ut på ski i tjuefem minus midt på svarte vinteren? Helsegevinsten er nok betydelig
  19. I tilfelle noen som leser denne tråden vurderer Härkila Kiruna, så vil jeg etter et par uker med denne feilinvesteringen ikke anbefale den. Sømmene har allerede begynt å rakne og ytterstoffet har utvilklet en slags lang pels som samler snøklabb på en særdeles effektiv måte. Man blir dermed relativt våt selv om det er tørt ute. Synd, for dressen har god passform og er behagelig å bevege seg i.
  20. I dag hang det jaggu en mår i ene fella mi også! En særdeles gledelig fangstøkning på omlag 100% fra fjoråret. Kjempeartig Måren er ei tispe med uviss vekt, og lot seg mot alle odds friste av honning og dadler. Fella er ei Conibear 160 i et brusflaske/granbarsett.
  21. Om du kjøper en caldwell av denne typen, husk å teipe litt rundt de nederste gjengene på strammeskruen. De eter fort opp børsereima di.
  22. Har eka med sandvikstål, og den er hvertfall kjempebra! Men en liten avsporing: Er det flere enn meg som opplever at sliren går i stykker? På min har snart alle naglene ramla ut og beltehempa raknet av etter svært moderat bruk i bukkjakta. Litt rart at en så god kniv har en så dårlig slire.
  23. Gratulerer til alle som har skutt seg bever Har i år ikke tilgang på beverjakt selv, så å lese om andres jaktturer demper abstinensen en smule. Har et lite tjuvtips som noen kanskje ikke har prøvd: Hvis du jakter på et sted hvor tett kantvegetasjon vanskeliggjør smygjakt, pleier åtejakt å funke ganske bra. Jeg pleier å se etter en spiseplass beveren benytter, for deretter å hogge ned ei osp av passe størrelse og legge den i vannkanten. Skaver av litt bark for å spre ospelukta som synes å virke som en magnet på bever, spesielt i områder som er nedbeita. Som oss andre liker beveren å få maten servert, og etter en liten innforingsperiode kan du ha laget deg en skikkelig hotspot. Lykke til videre alle sammen!
×
×
  • Create New...