Jump to content

smeagoll

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About smeagoll

  • Birthday 04/28/1978

smeagoll's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ca hvor i sør-trøndelag da?
  2. Trenger rekyl for å skifte til det andre løpet ja, er slik på min 682 gold også, må skifte løpsvelger eller gi den ett lite kakk i bakkappa for å klikke av løp nr to.
  3. Takker for svar. Så det brukes LR hetter ja, det var fint, da slipper jeg å kjøpe nye:)
  4. Hei! Har et lite spørsmål anngående tennhetter, lader nå til 6,5x55 og 30-30win, bruker da tennhetter av typen large rifle. Skal nå begynne å lade 22-250 lurte da på om det skal brukes tennhetter av typen smal rifle? Har søkt på forumet og funnet ut at det brukes SR på 222 og 223 men har ikke funnet noen om 22-250, men antar att det er det samme..?
  5. Takk for linken, virket ganske greit det der. Noen som har prøvd dette, er det like enkelt som det høres ut for?
  6. Hei, har en Remington 700 vssf II, syns avtrekket på denne er forferdelig tungt. Hvordan er det å justere avtrekket på denne? Har den justeringsskruer som jeg evnt. kan gjøre selv, eller er det børsemakerarbeid..?
  7. Husdalen er også et sted det er en del skogsfugel/storfugel. Kort der kjøper du på Sport 1 på Domus, Orkanger. Er dette samme kortet som fåes kjøpt på inatur?
  8. Solør blir nok desverre for langt unna, men takk for tilbudet! Blir nok en tur til meldal til neste helg, noen spesielle områder som kan anbefales i Meldal eller?
  9. Ingen som har noen gode forslag til storfugljakt i disse områdene?
  10. Hei! Siden det er litt labert med rype i år, så har jeg tenkt å prøve meg litt mere på skogsfugl jakt, noe som jeg derverre ikke har drevet så mye med. Øsnker tips om jaktterreng i Meldal, Rindal og Orkdal.
  11. Takker for svar, vet dere om noen nettbutikker som selger disse?
  12. smeagoll

    Kikkertmontasje

    Hei! Trenger litt hjelp til valg av kikkert montasje, skal montere en Leupold vxIII 6,5-20x50 på en Remington 700 vssf II. Lurte på hvilken montasje jeg bør velge, vill ha kikkerten så lavt som mulig. Veldig takknemmelig for svar.
  13. Fikk tilbake søknaden i dag, "innvilget" Så da blir det handel når feriepengene kommer. Tror det blir Remington VSSF II.
  14. Hei! Låner denne tråden litt. Skal kjøpe ny rifle i kal 22-250, har fra før 2 rifler i kal 6.5x55 og 30-30, pluss 2 hagler kal 12. Ny rifla skal brukes til jakt på kråke og rev, tenkte derfor å skrive "revejakt" på søknaden. Tenkte å høre her først, om noe har noen andre forslag. Er takknemmelig for alle innspill!
  15. Jeg brukte CCL sin lakkfjerner, syntes den fungerte greit. Brukte CCL sitt stokkolje sett etterpå, ble veldig bra resultat.
×
×
  • Create New...