Jump to content

kurthh

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kurthh

  Lokking av rev.

  Reven ble skremt når jeg måtte snu på meg for å prøve å få skutt. Den hadde kommet inn fra siden og stod å kikket på meg når jeg fikk se den. Det er helt sikkert flere rev i området. Vet ikke om noen andre som jakter og det er revespor over alt. Så kan jeg da bruke den samme posten om feks. en uke, uten å "bruke den opp"? Eller bør man vente lengre?
 2. kurthh

  Lokking av rev.

  Hei. Har startet så smått med lokkejakt på rev, og lurer på hvor ofte dere lokker fra de samme postene? Jeg hadde rev på post i helgen, men fikk ikke skutt. Hvor lenge bør jeg da vente til jeg lokker fra den samme posten? Er det forskjell på hvor lenge man bør vente om man får skutt, ser rev og ikke får skutt eller ikke ser noe i det hele tatt?
 3. Koster 2000kr per ratt, mener jeg.
 4. Her er en skjære skutt med 40 gr v-max i 22-250 på ca 100m. Før jeg fant fuglen fant jeg store og små kjøttstykker som lå rundt om kring. Skjæren lå omtrent 20m fra treet den satt i, vil si den fikk seg en real trøkk
 5. Ser ut til at det blir dyrere å modifisere en 10/22 standard enn å kjøpe en 10/22T Dessuten er stokken til standarden j.... stygg. Kan jo skifte løp på 10/22T senere hvis jeg ikke blir helt fornøyd. Men hvor små samlinger på 100m kan jeg forvente av 10/22T ut av eska?
 6. Jo da, noe fiksing gjør jeg, men ikke alt. Klarer den å samle 5 skudd inne i 10'ern på 100m skal jeg være fornøyd. men det er sikkert noe forskjell på ammoen man bruker også.
 7. Hei. Er det noen som har noen erfaringer med denne? Tenker da mest på presisjonen. Sendte mail til jaktdepotet for noen dager siden og spurte om pris, kom seg på 3800,- for børsa og 1400,- for a-tec demper og gjennging. Tenkte jeg skulle høre litt rund før eventuelt bestiller noe
×
×
 • Create New...