Jump to content

whud

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by whud

  1. Nå har jeg vært på Lye 2-3 ganger over den siste måneden, kjempebane
  2. Stiligt, tråden min minte meg på å dra til Vatne.. Tror jeg tar turen idag
  3. Stiligt, takk for informasjon. Skal ikke se bort fra at to amatører fra Stravanger tar turen oppover på søndagen da, dette hadde vært morro å prøve - samtidig som det er god trening.
  4. Takker for svar, skal se om jeg ikke kommer meg oppover på søndag så sant jeg har et kart å gå etter. Et siste spørsmål: Er det mulig for to stykker å dele en hagle? Har en kamerat som ønsker å være med, men han har ikke jegerprøve og eget våpen enda.
  5. Spennende. Hvilket erfaringsnivå kreves for dette stevnet? Og hva er adressen til leirduebanen? Er ikke så lokalkjent oppe ved Karmøy..
  6. Huff da, flere av trådene her inne er alt for farlige for lommeboken. Lav dollarkurs fører til høy impulskjøpfaktor! Kjøpte nettopp Fenix T-1 + E0D kampanjepakke for $69 på http://www.fenix-store.com , virker som en bra deal.
  7. Gratulerer, kjøpte nylig samme hagla og det er virkelig kvalitetssaker.
  8. Takker for masse informative svar, veldig hjelpsomt for en stakkars emigrant Spesielt banen på Madla virker spennende, da denne ligger i overkommelig avstand for meg. Jeg kommer nok til å sende deg et par spørsmål på privaten, Origo.
  9. Ombestemte meg fra Rem til Tikka i siste liten, så her er den i hus med ny optikk fra Theopticzone(kjempe service på folka der,takk for tipset). Nyttig tråd det her om nom nom
  10. Takker for svar Har du snøring på hvordan åpningstidene/treningsdagene er på de banene? Vanskelig å oppdrive da de fleste har internett side virker det som..
  11. Hei, Har nettopp flyttet til Stavanger og fått meg egen rifle. Jeg lurte på om det var noen riflebaner i området som hadde greie åpningstider og om man eventuelt må være medlem på dem? Noen som har tips å komme med?
  12. Er akkurat samme båt som deg Pedern, så nå har jeg fått mye gratis fra denne tråden. Kjempe! Bestilte selv et Leupold VX-II 3-9x40, Duplex, Matte sikte med nødvendig tilbehør. (base, ringer, linsebeskytter). Endte opp på rett under $400, noe som er en super pris. Hvor mye ekstra ble det på deg med shipping, og hvor lang ventetid blir det på deg? Forøvrig så tenkte jeg å kjøpe en Remington 700 BDL i 30.06 hvis ingen har noen større innvendinger for hvorfor det er et dumt valg?
×
×
  • Create New...