Jump to content

Krizz

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Krizz

  • Birthday 06/06/1982

Krizz's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for raske og gode svar alle sammen! Fant forresten ut at det var hakk/strek foran på chokene som tilsir hvordan tranboringen er. 1 strek = full trangboring, 5 = syl.
  2. Hva mener du med syl.? Sylinder? = 0 altså, full åpning?
  3. Takk skal du ha, det virket å klaske den i låret ja . Hmm...har ingen choker med 5 stjerner da men..
  4. Har akkurat vært og hentet min nye Beretta, og den ser flott ut, kan nesten ikke vente med å ta den i bruk. Har forøvrig et par spm. Når man "klikker" av for skudd, så går kun et løp av, og jeg har måttet manuelt velge det andre løpet igjen for å "klikke" på nytt. Er dette "rekyldrevet" slik at det vil fungere normalt når man skyter på ordentlig? El. er det noen måte å teste det ut på? Er Berettaen godkjent for stålbruk i alle trangboringer, og hva er hva på chokene? ser de er merket med C****, ****,***,** og *.
  5. Krizz

    star baikal

    Tja....star baikal er i hvertfall masseprodusert, og er vel kanskje av de mest brukte haglene i norge. Grunnen er vel at russer-hagla er billig, og således er det svært mange som bruker den som ei "nybegynner-hagle", el. som ei hagle for å prøve jakt. Prisen på ei ny star-hagle ligger vel mellom 3500-5000, alt etter hvilken utgave, og forskjellig smått som om den har choker, dobbel/enkel avtrekker osv. osv.
  6. Har to hagler selv, en Star baikal, og en beretta 686. Star-hagla måtte jeg tilpasse veldig, deriblant fikk jeg kjøpt en slags gummi, el. lær-kappe som jeg satte på kolben for å forlenge den litt. På den måtte "satt" hagla med en gang jeg kastet den opp. Som sagt, du må kjenne og prøve deg frem under trening for å finne ut hvilke deler som burde tilpasses.
  7. Som så mange andre kjøpte jeg meg hagle da jeg fylte 16, en Star baikal. Den er nå 10 år gammel og jeg skal kjøpe ny, og har sett meg ut en Beretta 686, links utgave. Noen som vet om noen forhandlere som selger denne "rimelig"? Har fått et tilbud på 14900 fra Beveren sport. Noen som har erfaring med dem?
  8. Krizz

    Rødkorn-sikte

    Var i denne retning jeg ville ha på: http://www.schouvapen.no/wip4/products/?cat=10889 Så blir ikke helt det samme, men takk for svar.
  9. Hei, har du fullført prosjektet?
  10. Krizz

    Rødkorn-sikte

    Har en Beretta 686 Silver Pigeon 12/76. Det jeg lurer på er hvordan muligheten er for å feste på et rødkornsikte, i stedet for det siktekornet som "følger med". Er mulig å få kjøpt disse "rød-perle"-siktekornene, men hvordan fester man dem? Noen som vet hvilken størrelse jeg trenger på disse kornene, og om man må til børsemaker for å få gjort det? Nå tenker jeg på rød-korn, ikke disse fiberoptiske rødsiktene..
×
×
  • Create New...