Jump to content

Swarovskijeger

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Swarovskijeger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Jeg har en 3 gammel dachs som hadde det samme problemet,med lostider på 10/20 min lostider,og med dårlig søk. Trur jeg prøvde alt for øke lostiden,var masse ute i skogen, og fikk skutt en del for han menn hjalp lite. Fikk ett tips av en dachs eier fra bamle å prøve med å spøyte mot nesemidd,han sa at det reduserer loktesansen med 50/80% kanskje derfor at hunden tar kun opp fersk fot, og ikke gammel fot. prøvde det jeg,og det funka bra,nå har han lostider på 1 ti 4 timer og han tar opp gammel fot.
  2. Nei jordet ikke det,tekte kanskje patronen kunne gå av sennere,venta 15 sek før tok en skjekk. mæ prøve rifla i morgen.
  3. varmegrader her,kan det være fabrikkfeil. merkelig at det ikke var no merke på hylsa.
  4. Hvar en tur ute på jakt i dag, med hunden argon. Hadde en times los,så kom dyret,menn endte med ett klikk . såpå hylsa,der var det ikke no merke etter tennål. Er det noen andre som har opplevd det samme.har aldri opplevd det før.
  5. Hår en korthåret dachs på 4 år som i fjor begynte å miste hår på ørene'og det ble en liten skorpe nederst på ørene. nå er det kunN svarte dun. Har vert hos dyrlege,DER Diskuterte vi om det var foret eller dårlig blodsirklasjon,Å skabb drudde han ikke det var,så jeg fikk ikke noe særlig svar.Lurte om noen av dere har vært borti det,og tiltak mot det
  6. kann jo prøve det,kjenner noen hos fylkesmannen.
  7. hei trudde vi skulle holdet oss til emne,er faktisk ett problem mange steder.jeg pleier ikke bryrte regler. er jo bare etter litt seriøse svar
  8. Ja vet at nabovaldet jordet det,de leverte hunden til falken,da måtte de løse ut hunden mot 1000 kr ser ikke ut som det bryr dem noe heller. De har nokk av hunder,og ber bare nye by folk med masse gnist. j eg mener ,det jo farlig å ikke vite hvor folk er,går jo utover sikkerheten. hadde det vært i en anden kommune hadde det blitt priotert bedere.
  9. hei har veldig lyst å gjøre det, menn da er jo ikke bedere selv. Bedere å få tatt de riktig måte,slik at de mister jakta.i tillegg skyter de reint for dyr,og skadeskytter uten å ettesøke skadet dyr. har to slike gjenger rundt meg,har snakket med grunneier til terrenget,menn får bare tullete svar. har gått til Onkel polti med det ,menn får ikke no særlig bra svar,de prioterer ikke slike saker her i kommunen.
  10. Hei Har et problem hjemme der jeg jakter,der nabovaldet går inn på mitt området uten rifle,og slepper hunden i mitt området,ofte 3 4 km innpå.når de har fått ut los går de tilbake å setter seg på post hoss seg. Har tatt opp det med grunneierlaget,menn ingenting blir gjort,har selv tatt de på fersken,menn får ikke no svar de går bare av sted. det er private vald,har noen av d noe tips hva jeg gjøre
  11. hei Der det er bra mad dyr,kan jeg tro det er lett fo hunden og bytte dyr,der jeg jakter er det lite med dyr.får kunn ut 1 2 loser pr gang, hender at jeg ikke får ut å. Har to jaktlag ved siden av meg,som jakter veldig mye,der bruker de drever og basset syns dyra er raskere på beina nå ,en de var før, da jeg hadde hele området for meg selv kunne jeg ha losen hele dagen i terrenget.og dyra var mere roligere velg dachs det er tingen.
  12. hei ja det var minn første hund,og litt uefaren,at den jagde 5 timer kan mann ikke stoppe.syns hunden fotjente dyret. nå ville jeg ikke jeg ha en kortjager,nå jakter jeg stort sett aleine,så jeg trenger en hund som henger på litt,slik at de turer 3 4 timer er helt idielt.savner denne hunden,hadde alt det mann kan forvente av en dachs.ble 14 år med 14 flotte sesonger.
  13. Hei mann burdet sette av mye tid valpen de 2 første leveårå,at valpen blir skogsvant og trygg på deg. Finn et sted der du vet det står dyr,og sitt der hjerne en til to timer,og la valpen styre tempo,ikke du. Andre sesong burdet det skje noe,hvis mann har vært mye i skogen stress ikke ,hunden kan ha dårlige og god dager, slik som vi Har efarig fra 2 dachser, den ene begynte å jage bra 2 åre,fikk skyti forn ved 7 mnd alder,etter 5 timer jag.han ble en harding,lostiden på han varierte fra 2til 8 timer. Den andre dachsen,begynte å jage etter første sleppe ,og hadde en lostid på 1,5 time,samme høsten hadde den lostider på 1 til 3.5 time,er nå 3.5 år fungerer brå- Så Lenge mann har en bra avstamming ,og forholda ligger til rette bør vell hunden være innjagd ved 3 høsten.
  14. Hei har en korthåret dachs,som jager fra 1 til 4 timer.menn i år har det vert litt merkelig med hann. hann har tatt opp dyr ,og kunn losa 10 min til en halv time. Her er det galt tenke jeg,var hos dyrlegen og fikk sprøta han mot midd,etter det ble det full fart i skogen igjen. Dyrlegen andbefalte og bløte opp foret med varmt vann,slik at midden dør,mente at det smittes gjennom for eller direkte kontakt fra andre hunder.
  15. Forer kun med gullrøtter jeg,forde jeg begynner så sent på året å fore,viktig å legge ut to steder,slik at taperne kommer til også.legg ut røttene på jordet,slik at dyra har oversikten,føler seg mer trygge da. viktig og fore helt til våren,når enn har begynt
×
×
  • Create New...