Jump to content

ronny

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

ronny's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. ronny

    Lokking av rev.

    http://cgi.ebay.com/NEW-CASS-CREEK-ELECTRONIC-GAME-CALL-FOX-CALL-471_W0QQitemZ220353969817QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0 Var og prøvde i helga, uten hell. Men det var over en meter med ny snø, og snødde kontinuerlig når jeg prøvde. Så bare snøen har fått sunket litt sammen, så skal jeg prøve igjen.
  2. ronny

    Lokking av rev.

    Tja, jeg vil si veldig høyt. uten og ha noe og sammenligne med. Jeg orket ikke sette den på fult volum når jeg testet den inne. tror heller ikke jeg klarer og lokke noe høyere med en pee-wee fløyte.
  3. ronny

    Lokking av rev.

    Fikk min elektriske lokk i posten i dag... det blir og prøve den nå til helga... det var da ihvertfall noe makalaust stygge lyder de dyra lagde på den, jeg har nok ikke sjangs til og lage noe liggnende med pee-wee fløyta ihvertfall...
  4. Jeg har ca 20 kilo med rørt honning (som har sukkret seg), viss noen mårfangere på østlandet er intressert i det... har også noe voks/honning "søppel", som sikkert er prima vare og ha i fellene.
  5. kan legge til en på meg også. en hannrev på 7 kilo og ei tispe på 8,5 kilo. etter det har det ikke vært tegn til liv på åtet.
  6. jeg skal prøve meg med alun garving...
  7. Jeg er nå i gang med ett forsåk på ett av beverskinna mine.. aldri gjort dette før, og er "litt" spent på åssen dette blir! må jo teste ut, for og finne ut om det er greit og gjøre selv, eller om man i fremtiden skal sende de inn til eksperter. har nå lagt skinnet i salt, og skal la det ligge ett par dager i salt før jeg skraper det... Men da jeg dreiv og la det i salt i dag tidlig, så kom jeg til og tenke på noe... Nå er det jo lenge siden disse beverene ble felt, og jeg husket ikke helt åssen beverlukta var... Men nå husker jeg godt... Det jeg lurer på om noen vet, er... Åssen blir man kvitt beverlukta fra skinnet, når man garver skinnet hjemme? Det er jo ikke noe særlig og legge frem/henge opp trofeet i huset da det lukter bever... Syns ihvertfall ikke madamen... Denne tråden vil bli oppdatert med bilder og tekst fra hvert steg jeg gjør...
  8. ronny

    Garmin Astro

    har lagt inn mitt første spor på pc'n nå. sporet kom frem, men var ikke noe kart der. ok.. da må jeg vel legge inn det og da, tenkte jeg. og satte inn minnebrikken med kart på i pc'n. men åssen i alle dager overføres dette til kart programmet da? jeg klarte ikke finne ut av det? kan noen hjelpe?
  9. har av den første typen som kom.. den har vært i bruk de 3 siste vintrene, og jeg har ikke noe beskyttelse på den... bytter batteri før jeg henger den ut, en runde med ducktape på en stolpe, og der henger den i all slags vær og vind. fungerer fortsatt 100%.
  10. ronny

    Mår tane?

    hva er den beste "hjemme" behandlingen og gi ett skinn, viss man skal ha det så mykt som mulig? har aldri behandlet noen skinn før, men har nå skutt 2 fine rever, og fått ett sett med mår feller.. så håper det blir litt skinn og ta vare på utover...
  11. jeg har min varsler nå ca 1,5 meter over bakken, svak helling på den mot bakken. den er nå ca 5 meter fra åte!!! dette var ikke meningen, men ble sånn da varsler'n sitter på en fast montert stolpe og reven dro åte lengre unna før det ble kaldt ute. jeg hadde ingen tro på att den da ville varsle i det hele tatt, da reven har ankomsten sin til åte fra andre siden enn der varsler'n står. Men natt til lørdag så peip det flere ganger mens reven sto på åte. Dette er en 1.generasjon reve varsler som visstnok kun skulle fungere på inntil 20 meter... fungerer som tusan på 80meter også... men skal nok flytte varsleren ennå nærmere, 1 meter unna og 1 meter over åtet tror jeg uansett vil fungere bedre...
  12. blei en ny rev på meg i helga... natt til søndag kl. 03.45 gikk riflesmellen, og det lå igjen ei voksen tispe ved åtet.
  13. Velger og lime inn ett innlegg som er skrevet inn på en diskusjonen i østlendingen. § 2. Ålment om åtferd med dyr: Det skal farast vel med dyr og takast omsyn til instinkt og naturleg trong hjå dyret så det ikkje kjem i fåre for å lida i utrengsmål. Dette er formålsparagrafen til Dyrevernsloven. Med andre ord, de som har hunder, skal benytte hundene sine på en slik måte at hundene ikke lider av og ikke bli benyttet til det de skal... Blei rart skrivi... Men poenget er jo at jakt hunder skal få lov til og jakte, hunder som naturlig trenger mye mosjon, må få lov til og løpe mye. etc etc.
  14. koble 1000 meteren til ett bilbatteri. på batteriet kobler du en batteri lader, som kun slår seg på når batteriet er nesten tomt. Da slipper du og bruke mye strøm, som en 300 watter bruker...
  15. ser dere har sånn plastrør inn på mink fellene deres. da jeg fikk leveranse på mine syningfeller i går, så var det kun rør til mår fellene? er jo bare og lage til mindre rør til minkfellene også, men trodde dette satt på både mink og mår fellene jeg.
×
×
  • Create New...