Jump to content

TerjeN

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About TerjeN

  • Birthday 08/10/1982

TerjeN's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har fått testet den nordiske versjonen med losindikator i helgen. Fungerte på gråhund. Fikk beskjed med en gang den hadde stålos. Men måtte være nøye med å få minst mulig hår mellom halsbåndet og huden. Vil være perfekt på kort håret hunder. Losindikatorene visses som lydbølger ))) Etter ikone.
  2. Takk for god hjelp. Jeg måtte inn på garmin sin side og laste ned ny driver software. Så var alt i boks.
  3. Har prøvd å koble til med usb og webupdater. Men den finner ikke enheten. På dataen står det bare ukjent. Går helt fint med 320'en. Hadde vært greit å få det til før det kommer en oppdatering. Noen som vet hva problemet kan være?
  4. Noen som vet hvordan jeg får oppdatert dc-50 halsbåndet? Har prøvd å koble det direkte via usb. Men da finner den ikke noe enhet står det.
  5. Fikk denne mailen fra garmin lenge etter jeg hadde funnet utav det selv. Men poster den, hvis andre har nytte av det. Takk for din e-post angående din Astro 320. For og få hundeikon på din Astro 320 må du dessverre ta en master reset op din Astro 320. Du kan ta en master reset på din Astro 320 ved at du holder Map + Enter knappene inne samtidig som at du slår på din Astro. Du skal bare være oppmerksom på at dette vil slette alle brukerdata, og favoritter på din Astro. Du kan overføre dine favoritter fra din Astro til programmet Basecamp. Du kan laste ned Basecamp ved hjelp av denne linken: http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=4435 For Mac: http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=4449
  6. Da fikk jeg endret det. For andre som lurer så er oppskriften slik. Når du har karte på skjermen, så trykker du meny. I toppen av menyen står det "Vis hundestatus" trykker på den og da kommer hundeikonet tilbake.
  7. Har nettopp skaffet meg astro 320. Når jeg sporer hunden, så vises det en pil i samme farge som sporet. Jeg vil gjerne ha opp en hund som ikon. Noen som vet hvordan jeg gjøre det?
  8. Har fått meg en garmin med dc40 halsbånd. Brukte den første gang i dag. Jeg fikk inn hunden på 1km+ avstand. Men noen ganger hunden var 100-200m fra meg mistet jeg signalene. Og det tok lang tid før det kom tilbake. Jeg har tatt alt av oppdateringer på den håndholdte enheten og halsbåndet. Noen som vet hva dette kan komme av? Veldig kjedelig når dette skjer når en skal prøve å koble hunden.
  9. Kjøpte meg et slikt kamera for noen dager siden. Satt det opp i dag, på en foringsplass jeg har. Kommer tilbake med en rapport og noen bilder snart.
  10. Skal kjøpe viltkamera. Og så Jakt og Friluft hadde et til god pris. Noen som har testet dette? Er det et greit viltkamera å kjøpe? Har ikke så mye greie på dette. Skal bruke det på viltveier og revåte.
  11. Er også på leit etter en vekt til elg. Har søkt på nettet uten å finne noe. Fant en som gikk til 200kg. Men skulle gjerne hatt en som går lengre. Noen som vet hvor en kan få kjøpt en slik vekt?
  12. TerjeN

    Elgkaliber

    Jeg kjøpte meg en sauer 202 for tre år siden. Med et 6,5x55 og et 9,3x62 løp, og en reflex t8 demper som jeg bruker til begge løpa. Kikkerten er en zeiss 3-12x56. Jeg er kjempe godt fornøyd med dette valget. Tenkte jeg skulle bruke 6,5 til rådyr, rev, bever og hjortejakt og 9,3 til elg. Men det har blitt til at jeg bruker 9,3 til all jakt og 6,5 til mengde trening på banen. 9,3 er et ypperlig elg kaliber og ikke dårlig på rådyr heller. Har selv sett at 9,3 ødelegger mindre på rådyr en 6,5, grunnet den lave utgangshastigheten. Jeg bruker 18,5 grams alaska kule. Rifla mi veier rundt 5 kilo og det er perfekt for meg. Har gått mange mil på heia uten at jeg har tenkt på at rifla er for tung, da er det heller formen det står på! Min anbefaling er at du velger en rifle som sitter der den "skal" for deg. Og begge disse kalibrene er lett å få tak i ammunisjon til. Jeg kommer i hvertfall aldri til å bytte vekk 9,3 kalibre. Lykke til med valget!
  13. Takker for hjelpen. Men hvilket av de krutta skal jeg velge? Ser at det gjør utslag på utgangshastigheten.
  14. Hei. En kamerat av meg skal lade noen patroner til meg. Han hadde ikke ladeboka tilstede akkurat nå. Kan noen hjelpe meg med valg av krutt og tennhetter. Han bruker alaska 18,5g kule og jeg tenkte å bruke det samme. Hvilket krutt trenger jeg? Og hvilken tennhetter skal jeg bruke?
  15. Har skrudd opp halsbåndet. Kan ikke finne noe løs kontakt eller at det har vært noe fukt på elektronikken.
×
×
  • Create New...