Jump to content

Larzen

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Larzen's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article407627.ece Blir så forbannet, er ikke det at jeg ikke har alt på stell, men hvorfor skal jeg finne meg i at politiet skal kunne kreve og komme inn til mitt private hus bare siden jeg eier våpen?
  2. Roe ned litt nå... Hva er poenget med å "gå forsiktig i dørene" for å la slikt fortsatt være lov, om vi selv skal pålegge oss ett "frivillig forbud" mot det samme? Om jeg ikke kan ha en slik hagle fordi POD sier nei, eller jeg ikke kan ha en slik hagle fordi eneste jeg kan gjøre med den er å ta den med ned i kjelleren dra for alle gardinene og titte på den i 5 minutter og flire litt og så pakke den bort igjen.For eller kommer "den seriøse horde" og syter og klager og truer, så er jo uansett resultatet at jeg ikke ka ha en slik hagle til jakt og treing... Da foretrekker jeg faktisk ett ærlig rundskriv fra POD, framfor grinete, trangsynte og fryktelig seriøse skyggeregjeringer.... +1 Saken blir hvertfall ikke bedre av at noen leser her om noen bilder som var så grusomme at de ikke engang kunne vises på ett "åpent" forum.
  3. Jeg kommer nok til og kjøpe det for og prøve, men vet ikke om jeg synes at det er noe pent. Haglen min kommer jo aldri til og bli brukt til noe som helst nærkamp så om det kun er det som er funksjonaliteten til det kommer det sikkert til og bli byttet ut. Haglen trenger ett boost på utseende, den trenger jo ikke se ut som den gjorde i begynnelsen av 50 tallet da den ble designet. Det blir for kjedelig.
  4. Jeg har hvertfall bestemt meg for og kjøpe så mye tactical utstyr som mulig til min rem 870. Har bestilt en Knoxx stokk, skal bestille fancy sikte og montere slik varmeskjold. Hvorfor, jo siden det er tøft, ingen annen grunn, og dessuten er det jo lovlig. Hadde kansje vorre litt kult med laser og lys også, må nok rive i det også. Det kommer til og bli kult. Noe slikt utseende jeg er på utsikt etter, bare litt lengere, 16" løp er passe. Hva er fordelene med pistolgrep på forskjefte?
  5. Har du prøvd den på leirduer? Tror jeg kommer til og bli jaget vekk fra banen når jeg monterer den dye stokken og ett eventuelt sikte. Får heller kjøpe meg en o/u til banen og bare bruke 870'en til privaten.
  6. Den ble sweet, hvor langt er løpet? Har selv 16" løp på min Rem 870, har også bestilt en Knoxx stokk, men uten rekldempingen. Synes ikke at haglen sparker så hardt ifra. Og driver og teller på kronene for og montere holografisk sikte, men vet ikke hvor bra det egentlig er, men det ser hvertfall bra ut.
  7. Har med hell brukt min gamle 22-250 på hold oppmot 400 meter, men den lette kulen sliter litt om det blir mye vind.
  8. Larzen

    Jomfru på bane

    Min rem 870 har jeg ikke pusset på ca 2-3000 skudd. Har bare sprayet litt WD-40 inn i den og pumpet som besatt noen ganger. Eneste problemet jeg har hatt var at tomhylsene til noen lerduepatroner kilte seg fast npr haglen var ny, men nå er det ingen problemer. Burde sikkert ha pusset den, men har ikke kommet så langt ennå, har ikke virket så viktig, på riflen er jeg derimot manisk med pussen.
  9. Linken funker ikke her heller.
  10. Synes at det var en bra reportasje, fokus på ett reelt problem i statene. Håper virkelig ikke at vi får det slikt her noen ganger. Men misunner de NRA det er en organisasjon som jobber for medlemmene Bra reportasje den andre også, Løve vs Kveg, minte meg om Ulv vs Sau.
  11. Enten Fox eller Terry... perfekte navn på en slik hund
  12. Om du finner en brukt Sako finnfire så kan jeg trykt anbefale den. Hadde en som var heldempet fra alm, idiot som jeg var så solgte jeg den... 2-3cm samlinger på 100 meter var hvertfall jeg fornøyd med.
  13. De har vel et godt utviklet vaktinstinkt også. En veninne av meg har to hanner og hun var singel leeeenge! Det var få beilere som turte å nærme seg, eller å legge hånd på henne . Sikker på at det var bullmastiff, generelt sett så er de serdeles dårlige vaktbikkjer? Men de har jo en veldig framtoning da.
  14. Om du ikke trenger en jakthund så må jeg anbefale Bullmastiff, finner ikke hunder med bedre lynne mot barn enn de. Trenger ikke halvparten av mosjon/stimuli som de andre som er foreslått. Er ikke noen jakthund, men elsker og være med på tur, er vanligvis ikke skuddredd, eller nei, de er ikke redd NOE SOM HELST. Enkelt pelsstell, få medfødte defekter. Og om du en dag ikke har tid til og gå tur så gjør det ikke noe, den er fornøyd med og ligge på gulvet foran sofan og slappe av også. Men om du vil ha en opp oh hopp, tjo og hei hund er bullmastiffen ett dårlig valg. Den er mere en rolig og snill venn, som legger sin elsk på hele familien og ikke bare på en.
×
×
  • Create New...