Jump to content

larsern

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

larsern's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tøffe gutter! Jeg ser dere skal gå fra Oslo og da kan dere bare følge Rondanestien som går fra Bjørvika oppover Akerselva og inn i nordmarka. Fortsetter gjennom Romeriksåsen og opp til Eidsvoll. Fra Eidsvoll så går Rondanestien sammen med Pilgrimsleden helt opp til grensen til Hedemark. Ved Lysjøen skiller Rondanestien og Pilgrimsleden lag, hvor Pilgrimsleden fortsetter nedover mot Tangen og videre til Hamar. Ønsker dere masse lykke til!!
  2. Flott at du tar opp dette hyperjinta! Var selv til stede og observerte åpenbar juks i hht. reglementet. Selv i finalen ble det ikke slått ned på til dels ekstreme stillinger. Da er det vel fritt frem for oss andre også, sommeren må brukes til å innøve nye stillinger! (Hvis det er mulig for en som har passert 50).
  3. Resultatene for jaktfelt på Listra, Romedal & Vallset JFF er lagt ut på www.njff.no/rvjff
  4. De nye "Topo Premium" kartene er ikke på CD, men på brikke. Har satt dem inn i leseren på PC'en og kommer da opp som ei mappe på PC'en som heter "Garmin". Åpner du denne igjen så får jeg noen filer som er uforståelig for meg. Så problemet er da å få kartet som ligger på brikken innstallert på PC'en. Jeg får åpnet kartet på GPS'en, men siden jeg har brukt en formue for å få et kartblad som dekker det jeg er interessert så forventer jeg at jeg har muligheten til å planlegge turer på PC'en som jeg så senere legger over på GPS'en.
  5. Problemet er at jeg får innstallert kartet på GPS'en, men har ikke noe valg som gjør at jeg kan overføre dette til PC'en. Jeg har prøvd å satt inn SD kortet i PC'en og finner da igjen dette på "Min datamaskin" under flyttbar disk G:, men her er det bråstopp, hvordan i .... får jeg innstallert dette i det flotte planleggingsverktøyet "BaseCamp"?
  6. Er det noen eksperter på de nye Garminkartene (Premium) som kunne veilede meg om hvordan jeg kan få innstallert kartet på PC'en. Har vært i kontakt med Garmin support som ikke klarte å løse problemet. De trodde det var noe feil på brikken, noe jeg betviler da jeg får opp kartet på GPS'en (Oregon 300).
  7. Beklager Påsan, ser at avisene ute i provinsene har trykt resultatlisten.
  8. Beklager, men vi har litt dataproblemer. Men vi prøver å legge ut resultatlistene så fort som overhode mulig. Kanskje i løpet av kvelden. Beklager men det kommer nok ikke i Østlendingen. HA ble invitert men møtte ikke opp. Jeg skal sende bilder og litt tekst til HA og Glåmdalen i håp om at det blir satt inn i avisene. Men det blir som sagt lagt ut resultatlister på njff.no/rvjff så fort jeg kommer på nettet.
  9. Vil gratulere Pettern med strålende skyting og tittelen fylkesmester på Lisetra på søndag. Han skjøt fullt i hovedrunden, og gjentok bragden i finaleskytingen. Sterkt! Også Sniper Arne leverte varene med å innta 2. plassen i mesterskapet etter fantastisk finaleskyting. Disse gutta blir å regne med nede i Ytre Enebakk etter den formen de viser. Lykke til gutter!
  10. Løfter denne igjen, velkommen jaktfeltskyttere.
  11. Hold 1. Bisamrotte 47 m, sitt Hold 2. Tiur 81 m, stå Hold 3. Ekorn 70 m, sitt Hold 4. Ravn 77 m, stå Hold 5. Rev 148 m, sitt Hold 6. Jerv 190 m, ligg Alle figurer er Dagfinrud skiver. Du er hjertelig velkommen.
  12. Ønsker dere hjertelig velkommen til FM jaktfelt søndag 11. mars 2012 på Lisetra i vakre Vallset, Stange kommune. Påmelding kl. 09.00-12.00. Ligger langs RV. 24 mot Skarnes. Blir skiltet fra RV. 24.
  13. Jeg søkte på Sauer 200 STR til jaktfelt. Er kun medlem av JFF, men det var ikke noe problem. Angrer ikke et sekund på dette kjøpet.
×
×
  • Create New...