Jump to content

larsern

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by larsern

  1. Tøffe gutter! Jeg ser dere skal gå fra Oslo og da kan dere bare følge Rondanestien som går fra Bjørvika oppover Akerselva og inn i nordmarka. Fortsetter gjennom Romeriksåsen og opp til Eidsvoll. Fra Eidsvoll så går Rondanestien sammen med Pilgrimsleden helt opp til grensen til Hedemark. Ved Lysjøen skiller Rondanestien og Pilgrimsleden lag, hvor Pilgrimsleden fortsetter nedover mot Tangen og videre til Hamar. Ønsker dere masse lykke til!!
  2. Flott at du tar opp dette hyperjinta! Var selv til stede og observerte åpenbar juks i hht. reglementet. Selv i finalen ble det ikke slått ned på til dels ekstreme stillinger. Da er det vel fritt frem for oss andre også, sommeren må brukes til å innøve nye stillinger! (Hvis det er mulig for en som har passert 50).
  3. Resultatene for jaktfelt på Listra, Romedal & Vallset JFF er lagt ut på www.njff.no/rvjff
  4. De nye "Topo Premium" kartene er ikke på CD, men på brikke. Har satt dem inn i leseren på PC'en og kommer da opp som ei mappe på PC'en som heter "Garmin". Åpner du denne igjen så får jeg noen filer som er uforståelig for meg. Så problemet er da å få kartet som ligger på brikken innstallert på PC'en. Jeg får åpnet kartet på GPS'en, men siden jeg har brukt en formue for å få et kartblad som dekker det jeg er interessert så forventer jeg at jeg har muligheten til å planlegge turer på PC'en som jeg så senere legger over på GPS'en.
  5. Problemet er at jeg får innstallert kartet på GPS'en, men har ikke noe valg som gjør at jeg kan overføre dette til PC'en. Jeg har prøvd å satt inn SD kortet i PC'en og finner da igjen dette på "Min datamaskin" under flyttbar disk G:, men her er det bråstopp, hvordan i .... får jeg innstallert dette i det flotte planleggingsverktøyet "BaseCamp"?
  6. Er det noen eksperter på de nye Garminkartene (Premium) som kunne veilede meg om hvordan jeg kan få innstallert kartet på PC'en. Har vært i kontakt med Garmin support som ikke klarte å løse problemet. De trodde det var noe feil på brikken, noe jeg betviler da jeg får opp kartet på GPS'en (Oregon 300).
  7. Beklager Påsan, ser at avisene ute i provinsene har trykt resultatlisten.
  8. Beklager, men vi har litt dataproblemer. Men vi prøver å legge ut resultatlistene så fort som overhode mulig. Kanskje i løpet av kvelden. Beklager men det kommer nok ikke i Østlendingen. HA ble invitert men møtte ikke opp. Jeg skal sende bilder og litt tekst til HA og Glåmdalen i håp om at det blir satt inn i avisene. Men det blir som sagt lagt ut resultatlister på njff.no/rvjff så fort jeg kommer på nettet.
  9. Vil gratulere Pettern med strålende skyting og tittelen fylkesmester på Lisetra på søndag. Han skjøt fullt i hovedrunden, og gjentok bragden i finaleskytingen. Sterkt! Også Sniper Arne leverte varene med å innta 2. plassen i mesterskapet etter fantastisk finaleskyting. Disse gutta blir å regne med nede i Ytre Enebakk etter den formen de viser. Lykke til gutter!
  10. Løfter denne igjen, velkommen jaktfeltskyttere.
  11. Hold 1. Bisamrotte 47 m, sitt Hold 2. Tiur 81 m, stå Hold 3. Ekorn 70 m, sitt Hold 4. Ravn 77 m, stå Hold 5. Rev 148 m, sitt Hold 6. Jerv 190 m, ligg Alle figurer er Dagfinrud skiver. Du er hjertelig velkommen.
  12. Ønsker dere hjertelig velkommen til FM jaktfelt søndag 11. mars 2012 på Lisetra i vakre Vallset, Stange kommune. Påmelding kl. 09.00-12.00. Ligger langs RV. 24 mot Skarnes. Blir skiltet fra RV. 24.
  13. Jeg søkte på Sauer 200 STR til jaktfelt. Er kun medlem av JFF, men det var ikke noe problem. Angrer ikke et sekund på dette kjøpet.
  14. Feil Rango. I jaktfelt kan du skyte med det du har 222, 223 whatever, mens du på elgbanen må oppfylle kravene til storviltkaliber. Dvs. 6,5x55 og oppover.
  15. Jeg tror ikke du skal tvile på kvaliteten på S&L piper. De er fullt på høyde med Sauer sine. Jeg har begge deler, og S&L pipene jeg har slitt ut går veldig godt med min type ammo. S&L lager også piper til 200 STR som blir mye benyttet blant DFS skytterne.
  16. Sukk, nærmere drømme dama kommer man vel ikke....
  17. Ja, GRS lager stokk til 200 STR.
  18. Er det noen som kjenner til løypa som skal benyttes på Skarsmoen til helga?
  19. Ser at det finnes mye snadder på 409shop.com. Men jeg lurer på om det er noen som kan hjelpe meg med å finne ut hva som trengs av utstyr for å programmere jaktradioer, som f.eks. frekvenser på pilot-toner.
  20. Hvis du mener den elektroniske elgen, så er inner femmeren 15 cm. Ytter femmeren er 25 cm.
  21. Remington Thunderbolt ble prøvd fordi jeg hadde dette for "hånden", hadde vel ikke ventet meg all verden av den patronen. Når det gjelder egenskapen til skytteren så var det ikke det som skulle testes i denne omgangen, men heller våpen/amminisjon. Testen ble utført i benk. Jeg må nok prøve å få tak i andre patroner for å testskyte.
  22. Kikkerten er en Scmidt & Bender 3-12x50 Zenith montert i Leupold QR så jeg tror ikke det er der problemet ligger. Målte forøvrig løpet nå, på 63 cm.
  23. Jeg kjøpte for en tid tilbake et innstikks-sett i kal. 22 lr. som i utgangspunktet er ment til 200 STR, men som også kan brukes i 202. Jeg fikk dreid ned og kappet dette løpet fordi jeg ville ha det lettere da jeg skulle bruke dette til jaktfelt trening. Nå har jeg brukt 202'en i 9,3x62 og skutt en del med det, men tenkte at jeg skulle sette inn nevnte løp for å mengde skyte med 22 lr. Jeg prøvde å skyte inn på 100 meter og fikk en helt forjæ... samling. Jeg dro hjem og fant ut at stokken kanskje lå litt på og fikk frest ut spor slik at løpet lå fritt. Ny runde på banen, med like katastrofal samling. Dro så hjem igjen og plukket fra hverandre alt som kunne være en potensiell feilkilde. Pusset rent og dro til alle skruer med 8 nm (pleier å bruke 7 nm), for så å bli like skuffet. Dvs. jeg synes kanskje at samlingene ble litt bedre, men langt i fra godt nok. Jeg ringte så ned til Hans Kristian Wear for å få noen gode tips. Han mente jeg kunne prøve noen andre patroner (jeg har brukt Lapua Super Club), så jeg ringte til Børsemaker John Børs på Hamar for mulig å få tak i noe annet som kunne prøves. Han så over børsa og kunne raskt fastslå at vedkommende som hadde kappet løpet hadde gjort en meget slett jobb, munningen så ut som et krater og det var faktisk gravrust der (jeg pusser alltid mine våpen grundig). Jeg ble faktisk lettet over at vi hadde funnet problemet, og hans forslag om at jeg skulle gå tilbake til han som hadde gjort jobben i første omgang ble raskt avslått og Brørs tok på seg jobben med å kappe og krone løpet en gang til. Så langt alt vel.... MEN, i dag hentet jeg børsa og glad og fornøyd satte jeg kursen mot skytebanen, jeg var helt sikker på at problemet var løst. Hva opplever jeg, jo børsa samler ikke i det hele tatt!! Jeg får en voldsom høydespredning. Jeg prøvde i fortvilelsen noen Remington Thunderbolt som vi har liggende på banen for å se om dette kunne hjelpe. Samme resultat. Nå er jeg tom for idè. Er det noen som kanskje har vært borti lignende problemer og som kanskje har en annen idè, alle forslag mottas med takk.
×
×
  • Create New...