Jump to content

Slitern

Members
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ...og i tillegg begynner det å koste like mye som ny pipe i ønsket lengde! JEG ville kjøpt en billig pumpe med ønsket løpslengde, problemet er vel at så snart man bikker under 50cm så er det meste av piper "slugpiper" med fast sylinder...
 2. Hva med å sende pipen til en børsemaker, få den kortet ned til ønsket lengde og gjenget opp for choke på nytt? Bør vel gå dersom pipa ikke er "overbored"
 3. Takker, denne så dugende ut! Alternativt en sånn ATV-riflekoffert, men det er kanskje overkill...ikke vet jeg hvor man får kjøpt slike heller.
 4. I forbindelse med seljakt skulle jeg hatt en vanntett og helst støtsikker riflefutteral. Helst en som ikke ikke er foret med skumgummi, da det suger til seg saltvann og i praksis blir et rustkammer.... Noen som har tips?
 5. Noen som vet hvor man kan få kjøpt en slik?
 6. Slitern

  Overtrykk i S&B?

  Rent kammer, og overgang Tidligere erfaring med S&B tilsier total mangel på presisjon, både i 308 og 30-06, såpass mangel at det ikke er verdt tomhylsene engang (som NESTEN ikke duger til omlading). Kanskje de nå har imøtekommet presisjon med å gå opp i diameter på kulene? 😆
 7. Slitern

  Overtrykk i S&B?

  Fikk også særdeles god presisjon, men som sagt trege hevearmsløft og hetter som faller ut av hylsa
 8. Slitern

  Overtrykk i S&B?

  Skal kronografere noen å se hva de havner på....og skyte noen i en annen rifle før jeg henger forhandler
 9. Slitern

  Overtrykk i S&B?

  Popper, som i faller ut Er en titan 6
 10. Slitern

  Overtrykk i S&B?

  Var på banen igår med min 6,5x55skan, og ovennevnte ammunisjon. Opplevde treg hevearm og hetter som poppet ut av hylsa? På esken er en 9,1g kule oppgitt til 700 og noen meter, altså ikke svimlende hastigheter. Så da lurer jeg på om noen vet hva disse er ladet med? Skal banke ut en kule å veie ladning etterhvert, men kruttvekten er vel intetsigende uten at man vet type krutt.
 11. Fint telt, men vil gjerne ha fast bunn
 12. Takker, var noe slikt jeg hadde i tankene
 13. Glemte å skrive det, men holder med plass til 2stk med ryggsekk + en hund
 14. Trenger tips til telt med noenlunde ståhøyde, helst med gulv. Også bør det være bærbart, dvs under 10kg. Kan nevne at jeg ikke er noe tilhenger av lavvo, av ymse årsaker.
×
×
 • Create New...