Jump to content

Slitern

Members
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min M98 er kappet på 41cm og påmontert en BR-reflex T8. For meg er lengde en større utfordring enn vekt (hundefører med løshund på elg), og de elger som er skutt ser ikke ut til å merke den nedkortede løpslengden...
 2. Slitern

  Cz-Klubben

  Noen som har forslag til kolbekappe som passer "bolt on" til en 455 std? Skulle hatt litt lengre stokk...
 3. Slitern

  17hmr presisjon.

  Hvordan ser skrottene ut etter treff med vmax?
 4. Slitern

  17hmr presisjon.

  Testet idag Hornady xtp og vmax fra samme produsent. Testet også CCI Gamepoint og Winchester xtp. Hornady Xtp samlet bedre enn både cci og winchester i min CZ 455. Ikke urovekkende med gamepoint, ca 25mm/100m og omtrent det samme med winchester. Hornady xtp samlet rundt 20mm og Hornady vmax enda litt bedre. I tillegg har Hornady xtp og Hornady vmax likt treffpunkt på 100m, 5 skudd av hver satt innenfor 40mm. Alle serier skutt sittende med frontrest.
 5. Felleskjøpet selger samme type, dersom det er strikk i borrelåsen? Mener det var 100kr for 4stk sist jeg kjøpte. Godt fornøyd, sitter bra selv på en hyperaktiv vorsteh!
 6. Slitern

  Cz-Klubben

  Har brukt 4 blank på både stokk og løp på min 455. Men mulig det er noe å hente på presisjon med å endre moment?
 7. Slitern

  Cz-Klubben

  Ja, sant🤥 Mon han satte tro om han satte både pipe og stokk med samme moment....?
 8. Slitern

  Cz-Klubben

  Sånn uten å måtte lese hele tråden, hva er anbefalt tiltrekningsmoment for henholdsvis løpsskruer og skjefteskruer på en CZ 455? Tenker først og fremst om det innvirker på presisjon.
 9. Henger meg på her, samme rifle og samme "problem" Hva endte du opp med?
 10. Er det lov å spørre hva det koster å få heldempet en 455? Regner ikke med at heldemping lar seg kombinere med originalstokk, så må vel evt. bytte stokk også.
 11. Har hatt T-bolt i 17hmr. Var utrolig kresen på puss, krevde full avmantlig på minst hvert 30fte skudd! Min samlet (for meg) ikke bra nok til jakt, typisk 5skudd/5cm/100m. Åpnet fort opp til 10cm dersom jeg slurvet med pussing. Har ikke hatt CZ 457, men forgjengeren 455. Solgte T-bolten og er nå tilbake på 455. Tikkan har jeg kun skutt noen få skudd med, da i 22lr. JEG ville ikke satset på T-bolt, da min rifle ikke var unik dessverre...
 12. Med avstandstilpasset retikkel for kaliberet som i omtalte kikkert gjør man det vel vanskelig for seg selv dersom man skyter inn på annet enn 100m.... Dersom vi snakker andre kaliber/kikkerter/retikler blir det noe annet, men den diskusjonen tilhører vel en annen tråd i et annet emne?
 13. Ser jo lovende ut, å til den prisen er det verdt å prøve! Med mindre denne Kim på fb er fohandler da, kan jo være sterkt preget, haha.
 14. Akkurat en slik ja! Noen erfaring med retikkelet til kaliber? Tenkte det var et greit hjelpemiddel opp til 150-60m, utover det er det vel ikke aktuelt å benytte kaliberet til annet enn papp
×
×
 • Create New...