Jump to content

Geronimo

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

About Geronimo

  • Birthday 05/23/1948

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geronimo's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Våpen til USA. Da jeg som pensjonist flytter til USA til høsten har jeg tenkt å ta med benke riflen min, og melde mei inn i en klubb der. Jeg har vert i kontakt med ambassaden i Oslo men akkurat spørsmålet om jeg kunne ta med riflen min kunne di ikke svare på. Er de noen som vet om dette er mulig. Statene som er aktuelle er Arizona eller Florida
  2. Har fått en Remington rolling blokk som er merket oppå løpet med C. Hesselberg, Throndhjem. Kaliber på riflen er målt til 12,17mm . De ser ikke ut til at den har vert brukt i de helle tatt . De er ikke noe nummer eller noen stempler på den uten om navnet på løpet, han jeg fikk den fra mener at den er fra 1867.De jeg lurer på er hva er laget av Remington og hva er laget av C. Hesselberg, Throndhjem, Hva kan verdien være??.
  3. Da jeg ikke var med på jakten, men fikk fortalt historien av en nabo som var med å trekke elgen ned til veien . Lederen av vilt nemnda ble tilkalt og elgen ble kjønns bestemt til å være en elgku. For bilder se lengre nede på siden
  4. I går den 29/10-2011 Ble de felt en merkelig elg i nærheten av Mjølfjell i Voss kommune. Elgen hadde et lite gevir og ved første øye kast skulle man tro de var en Elg okse , overraskelsen ble stor når di fikk snudd elgen på ryggen for di edle delene manglet , bakparten var en elg ku. Spørsmålet er, er de en okse eller ku??. Noen som har sitt eller hørt om lignende ??.
  5. [Riktig..kan jeg få spørre hva du går å venter på da? Tja.....Den som hadde vist de
  6. Hornady har nå begynt å opplyse om krutt type,krutt vekt og tennhette type på esken med fabrikk ammunisjonen di selger . Kan vi håpe på at Norma og Lapua føler etter .
  7. Da jeg venter på den nye riflen min fra USA som kommer i Mars / April og da jeg har planer å være med på F-Klasse stevne i slutten av Mai på Sørlandet trenger jeg en 300 meters bane for å trene . De er mulig å få låne banen på Mjølfjell , men denne er vel ikke tilkomst til før langt ut i Mai eller Juni på grunn av 3-4 meter snø.
  8. Etne blir bare ikke for langt men og for dyrt , ferge tur retur + bompenger , men alle opplysninger om 300 meters baner og lengre i Hordaland mottas med takk .
  9. Er der noen som vet om noen 300 meters bane i Hordaland som de er mulig å komme til på .
  10. Se på www. Sinclair International .Søk på vare Nr: 03-9200 , med denne unngår du å få olje i kammeret og i mekanismen , koster 30 $. Nk 180+porto og moms. Midway Norge tar 874 kr for den
  11. Forrest skum er utviklet av en fra Finland som var aktiv innen metalsiluett skyting . Jeg møte han på Kongsberg i på slutten av 80 årene under nordisk mesterskap , jeg fikk da en boks for å teste de. Du gjør riflen ren med olje til den ser ren ut, deretter sprayer du inn skum fra kammer enden til de kommer ut foran, la den ligge et par timer eller til neste dag hvis de er mye mantel i løpet, 5-10 minutter er alt for kort tid , løpet tar ikke skade av dette. Jeg har brukt denne metoden selv fra fra første gang jeg fikk skummet, løpene på våpnene mine er like fin innvendig som di var når di var ny. Et annet midel som jeg kan anbefale er J-B cleaning compound , dette er i fast form og krever betydelig mer arbeid en olje/skum, men har ikke våpenet vert rent før blir di de etter en omgang med dette.
  12. Sako hylser kan bestilles fra Schou , men om di har i på lager vet jeg ikke
  13. Sako har nå begynt å lage hylser i 6mmppc
  14. Da jeg nettopp har bestilt ny lang hold rifle fra USA beregnet ankomst April Mai , stiller jeg opp hvis de er mulig å få Hordaland Benkeskyteklubb til å fungere.
×
×
  • Create New...