Jump to content

Darth Vader

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Darth Vader's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skepsis? Tja. Kanskje det også? Din sunnhetsvurdering, derimot, er det nok delte meninger om. Uansett: Ha en fin kveld du også -- tross alt!
  2. Det er det flere av oss som gjør. Uansett: Lykke til videre, jenter og gutter. Stå på! Og husk å informere oss om det skjer enda mer snart.
  3. Når det gjelder saken, nøyer jeg med å kommentere det mest åpenbare, nemlig at denne saken har to sider. Og nå har vi altså fått Jaktdepotets framstilling av saken. Det som denne tråden videre viser, er at det kan være interessant å se nærmere på opptredenen til en av markedsaktørene, og påstått tunge annonsørene, her inne. Alle som kjenner Jaktdepotets daglige leder fra tidligere, tør være kjent med hans noe offensive og opportunistiske stil. Dette særegne stilen kombineres gjerne med et annet velkjent særtrekk fra det holdet: å være i sentrum for alles oppmerksomhet. Og hvis man ikke er i sentrum, så klarer man sannelig å skape en setting der man selv blir i sentrum. I så måte har Jaktdepotet sikret seg en performancekunstner av rang. Jeg ønsker ikke til å bidra ytterligere til hurlumhei og haraball, som Jaktdepotets leder ved neste anledning setter seg selv i midten av. Jeg ønsker ganske enkelt ikke noen rolle i en av Jaktdepotets leders mange performanceforestillinger. Det er mitt inntrykk at daglig leder ved Jaktdepotet -- naturlig nok -- har en viss logisk forståelse når det kommer til penger. Forumgrunnleggerne har altså valgt å knytte driften av Kammeret til en ny organisasjon. Dét er deres valg, og jeg har faktisk god grunn til å tro at hensikten med en slik modell er utelukkende god. Men Jaktdepotet har etter hva vi forstår på bedriftens daglige leder, vært interessert i å sponse Kammeret med noe inni granskauen mye penger! Vi ser også at Jaktdepotet i all offentlighet etter dette nærmest forlanger detaljinnsyn i dokumenter -- før de en gang er sendt til Brønnøysundsregistrene! Ingen er så bløte i nøtta at de utelukker muligheten for å se dette i lys av Jaktdepotets leder uttalte intensjoner om å være sponsor her inne. For å formelig feie all tvil til side, gjør Jaktdepotet v/ daglig leder det hele overtydelig for alle brukerne. Når han, nærmest som en dårlig skjult trussel, i en av sine forestillinger begår en noe spesiell, men likevel sjarmerende i all sin primitivitet, belæring i emnet omdømmebygging. En forelesning som med vanlig introspektivt etos framføres som om Jaktdepotet er den eneste aktøren som må tenke på omdømmet! Det er selvfølgelig en enkel oppgave å plukke slike rudimentære resonnementer fra hverandre, men jeg skal ikke kjede noen her inne med det. Jeg vil bare kommentere et par enkle forhold: Det er nemlig ikke unaturlig å det fra den andre sida av gjerdet: Fortsetter Jaktdepotet slik, er det flere som vil velge andre steder å kjøpe varer andre steder enn akkurat den butikken. Og hvem vet, det skulle faktisk ikke forundre meg om at også Kammerets styre vil vurdere hvor lurt det er å assosiere nettstedet med en slik bedrift -- blant annet fordi det kan skremme bort andre markedsaktører som kan tenke seg å bidra med sponsing av organisasjonen/nettstedet.
  4. Siden "Sauer 150" så aktivt bringer temaet inn i offentligheten og selv bidrar på en måte at det er grunn til å forstå at brukere finner grunn til å spørsmålsstille partenes agenda, forstår jeg at brukere stusser over situasjonen han setter seg selv og butikken sin i. I en helt annen kontekst enn Kammeret.no har jeg kommet i en situasjon der jeg fikk tilgang på informasjon fra en, skal vi bruke et forsiktig uttrykk, svært sentral kilde ved et annet forum der "Sauer 150" har en fortid. Jeg vil for all del ikke på noen måte være konkluderende, men dette er info som jeg vil karakterisere som bemerkelsesverdig og relevant når jeg skal vurdere opptreden for minst én av partene i denne saken. Informasjonen er av en slik karakter at jeg tenkte å ta det på PM med "Sauer 150". Men han vil ha seg frabedt PM'er, det går fram av signaturen hans. Så jeg tenkte å la det ligge. Men nå, når den samme "Sauer 150" så ettertrykkelig slipper katta ut av sekken, er situasjonen blitt slik at jeg (og kanskje flere, hvem vet?) synes det vill være interessant å henge bjelle på den. Dette må derfor gjøres ved å nevne det unevnelige i det offentlige rom, noe annet er altså ikke mulig, siden "Sauer 150" altså ikke besvarer PM'er. Etter en vurdering av eventuell substans i innleggene hans, og spesielt etter en vurdering av hans noe oppsiktsvekkende, selv til Jaktdepotet å være, form, føler jeg det ville være oppklarende få svar på et lite spørsmål til personen "Sauer 150": Kan du avkrefte at du eller bedrifter du jobber/jobbet i/for, ved minst én anledning, har hatt en kommunikasjon med Sluttstykkes eier om et mulig helt/delvis eierskap til Sluttstykket?
  5. J... intressant tråd. Det er slike tråder som gjør at kammeret er blitt den nye favoritten. "Kvalitet" er tydeligvis stikkordet her inne. Venter spent på neste episode.
  6. Er på kjøper'n mht. pistol. BUL Storm nevnes nesten aldri når CZ-kloners navn skal nevnes. Man hører om CZ, Tanfoglio og Sphinx, men altså ikke om BUL. Er det noen grunn til det? Noen som har erfaringer med Storm -- i tilfelle hvilke?
  7. Ser det på ulike steder snakkes om kone boltmuffer når edle Sako-årganger nevnes. Noen som har et bilde av disse kone muffene, gjerne sammen med andre mer eller mindre samtidige muffevarianter?
  8. Darth Vader

    Spam

    Har ikke merket noe. For meg høres det litt spesielt ut at Kammeret.no skal holdes til ansvar også for økningen av spam her i verden, men ......... Uansett: 1) Velg en leverandør som vasker eposten for spam før den legges i din epostkasse på server; 2) Bruk spamfilter på epostklienten din og oppdater det kontinuerlig.
  9. Ja, jeg er klar over everts gode tråd "Hvilken 1911, og hvilke modifikasjoner?", men jeg har et spesifikt spørsmål som ikke passer i hans generelle tråd: Hvilken 1911 er den beste modellen til Production-klassen i praktisk? Har jo hørt mye bra om BUL M5, som i everts tråd beskrives som "nesten ferdig praktiskpang". Gjelder dette også Production? Er STI et alternativ? Hva med Kimber? De hadde vel noen barnesykdommer, men de siste modellene er vel bra? Og hva med Springfield -- i tilfelle hvilken modell?
×
×
  • Create New...