Jump to content

Sluggy har fått en venn.


Olesøn

592 views

 Share

Harrington & Richardson, 44 magnum. Det som er gøy er at jeg nå har systembørse. Ene baskylen skal bort, så tante blå blir happy igjen, så må pipene få våpenkort.

20200502_142509.jpg

20200502_165050.jpg

 

Edit: Etter test og tankevirksomhet har jeg kommet fram til at rødpunkt blir i overkant enkelt for mine slitne øyne. Derfor gravde jeg fram Bushnellen, noen hønnstygge Weaver-ringer, og skrudde i vei. 

 

 

20200503_205432.jpg

 

Får det faen ikke til å samle. Magtech og S&B sprer 20 cm. Skal forsøke med annet skjefte, mistenker at avtrekk og rekylopptak er labert pga engelsk stokk. 

  • Like 6
 Share

12 Comments


Recommended Comments

50 meter stående med rødpunkt, uten å finsikte voldsomt, minute of lompe. 100 meter i benk, minute of litt mindre. Vurderer kikkert over rødpunkt, rett og slett fordi mine uskyldsblå og laseropererte ikke lenger er helt til å stole på. 

  • Like 1
Link to comment

En sånn liten 2-7x33 eller noe sånt ville jo stå fint til rifla, og kanskje øke morofaktoren ved skyting. Jeg har sett mange fine grupper skutt med H&R handi rifle. Men de kan visst kreve litt utforskning. Hvis du skyter med anlegg, kan det være lurt å ha støttepunktet nokså nære hengslebolten.

Link to comment

Skal prøve i efta. Satt på 1-4 med rødprikk nå, vil ha minute of snusboks på 50 meter som absolutte minstekrav før jeg bruker den i nærkamp med beveren. Innafor snusboksen med 240 grains blyspiss så tror jeg beveren blir veldig død. 

  • Like 1
Link to comment

Kjøpte nett en .357 mag med ekstra løp i kal 20 3" . Planen er heldemping eller korting av løp og frontdemper. Skinne for kikkert mangler eg, kor finner eg det?

Link to comment

@petrol Først og fremst, faen. Hadde sikta meg inn på den...

 

Usikker på hvor man får tak i skinne/baser, har ikke hatt behov for det. Og H&R er konkurs. Usikker på hva du mener med eksport? 

Link to comment

Sikla litt før eg bestemte meg :D  Har jo selvsagt ikke fått den enda, papirene ble sendt tante og onkel igår.

 

Trodde og H&R var konkurs, men hjemmesiden lever enda; http://www.hr1871.com/

Står skinne og ny drakt i plast til disse børsene på sidene.

 

 

Link to comment

Ja, sånn ja. Marlin kjøpte konkursboet. Du blir sikkert ikke fornøyd med børsa di forresten, men siden jeg er så uendelig snill og god så skal jeg kjøpe den av deg for en billig penge. 

  • Like 1
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...