Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  734
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Excellent

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Kjøpt og solgt endel på finn.no Googler vedkommede, sjekker tlf opp mot adresse ( det kan gjøres via vipps hvis vedkommede har skjult adresse), bilde av våpenkort. Har hatt ett tilfelle der magafølelsen ikke stemte og trakk meg fra salget.
 2. Ja, er virkelig noe og ha. Med hagleløpet koblet på så er det en lett og hendig børse. Har hatt opptil flere opp igjennom åra, .222, 223, 44mag og nå .357 mag. Denne skal beholdes. 🤣 Skal teste litt forskjellig ammo og hjemmeladninger, får eg brukbar presisjon så skal den utstyres med teleskopdemper og en Zeiss eg har liggende.
 3. Tja, har sett litt rundt men finner ikke eksakt med modellnavnet 058- bortsett fra sider i statene en ikke kan bestille fra. Men det er sikkert standardisert skinne på de fleste modellene så jeg får ta en sjanse.
 4. Trenger en slik skinne til min nyervervede børse i .357 mag og cal 20 😆. Noen som kan peke i riktig retning eller har en til salgs?
 5. Prøv å finn en fra -70 tallet. De nye har visst meget variende kvalitet, helt nede i kruttlappistol kvalitet. Kjempetabbe, eldgammel tråd
 6. Vihtavuori har ikke tabell for N310 til 115 grains kule, men har maksladning på en 124 grains på 3 grains N310 så du er ikke helt på bærtur https://www.vihtavuori.com/reloading-data/handgun-reloading/?cartridge=89
 7. petrol

  Ruger Vaquero

  10 år gammel tråd 😬
 8. 🤑🤑🤑 Btw, så kom det en annen enkelløper på Finn idag, sett den? Ikke H&R riktignok.
 9. Sikla litt før eg bestemte meg Har jo selvsagt ikke fått den enda, papirene ble sendt tante og onkel igår. Trodde og H&R var konkurs, men hjemmesiden lever enda; http://www.hr1871.com/ Står skinne og ny drakt i plast til disse børsene på sidene.
 10. Dæven, eg trodde H&R var gått til hundene for lenge siden.... mulig eg får eksportert en?
 11. Kjøpte nett en .357 mag med ekstra løp i kal 20 3" . Planen er heldemping eller korting av løp og frontdemper. Skinne for kikkert mangler eg, kor finner eg det?
 12. petrol

  AtvErfaringer.?

  Yamaha 700 Grizzly anyday, litt tung kanskje i myrete områder ellers helt rå. TGB har jeg prøvekjørt et par ganger og fikk ikke godfølelsen.
 13. Og en annen ting er at børsemaker sender inn melding om at plombering er gjort, jeg deaktiverte en pistol for endel år siden og fikk dokument fra børsemaker at det var gjort og jeg trodde det ble sendt inn melding om det. Etter en gjennomgang av registrerte våpen ifm søknad på ny var den fremdeles registrert på meg. Hadde spart på dokumentet men dette var visst våpeneier sitt ansvar å melde dette inn.
 14. For oss vanlige våpeneiere er ikke plomberte våpen et stort problem eller noe som vi tenker for mye utover de som samler. Men for politiet må dette være viktig å få bort fra gata. På et skarpt oppdrag så vil et trent øye hos en politimann se om "Bjarne Knark" / eller et psykiatrisk tilfelle peker på de med en softgun. Med et plombert våpen vil det få et tragisk utfall. Tror det skjer flere slike "nesten skyteepisoder" enn vi får høre om.
×
×
 • Create New...