Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

Recent Profile Visitors

697 profile views
 1. Vihtavuori har ikke tabell for N310 til 115 grains kule, men har maksladning på en 124 grains på 3 grains N310 så du er ikke helt på bærtur https://www.vihtavuori.com/reloading-data/handgun-reloading/?cartridge=89
 2. petrol

  Ruger Vaquero

  10 år gammel tråd 😬
 3. 🤑🤑🤑 Btw, så kom det en annen enkelløper på Finn idag, sett den? Ikke H&R riktignok.
 4. Sikla litt før eg bestemte meg Har jo selvsagt ikke fått den enda, papirene ble sendt tante og onkel igår. Trodde og H&R var konkurs, men hjemmesiden lever enda; http://www.hr1871.com/ Står skinne og ny drakt i plast til disse børsene på sidene.
 5. Dæven, eg trodde H&R var gått til hundene for lenge siden.... mulig eg får eksportert en?
 6. Kjøpte nett en .357 mag med ekstra løp i kal 20 3" . Planen er heldemping eller korting av løp og frontdemper. Skinne for kikkert mangler eg, kor finner eg det?
 7. petrol

  AtvErfaringer.?

  Yamaha 700 Grizzly anyday, litt tung kanskje i myrete områder ellers helt rå. TGB har jeg prøvekjørt et par ganger og fikk ikke godfølelsen.
 8. Og en annen ting er at børsemaker sender inn melding om at plombering er gjort, jeg deaktiverte en pistol for endel år siden og fikk dokument fra børsemaker at det var gjort og jeg trodde det ble sendt inn melding om det. Etter en gjennomgang av registrerte våpen ifm søknad på ny var den fremdeles registrert på meg. Hadde spart på dokumentet men dette var visst våpeneier sitt ansvar å melde dette inn.
 9. For oss vanlige våpeneiere er ikke plomberte våpen et stort problem eller noe som vi tenker for mye utover de som samler. Men for politiet må dette være viktig å få bort fra gata. På et skarpt oppdrag så vil et trent øye hos en politimann se om "Bjarne Knark" / eller et psykiatrisk tilfelle peker på de med en softgun. Med et plombert våpen vil det få et tragisk utfall. Tror det skjer flere slike "nesten skyteepisoder" enn vi får høre om.
 10. Det er det eneste skytternorge trenger, motgang fra egne rekker der myndighetene lemper på krav som stilles for å utøve vår fantastiske skyttersport. For mange nybegynnere er dette kanskje veien inn til skytesporten. Og merk; det stilles ikke krav til en tidligere godkjent svartkrutt forbund ala SWS eller lignerede, og krav til innvilgelse tyder på sikkerhetskurs eller lignede fra NSF eller DSSN . En hvilken som helst 18- åring vil nok ikke få innvilget søknad.
 11. Har ikke fått med meg alt her, skal du skrive høringsvar? Bortsett fra hva andre har sagt om andre typer våpen så håper jeg en klarer å få luket ut halvauto salongrifler i .22lr og gjerne andre randpatroner fra forbud om høykap magasiner. .22lr er ikke meg bekjent ikke med i EU sine restriksjoner så her går forslaget i Norge over EU regulativ. I tillegg er det rimelig trening/ introduksjon for unge personer/ nybegynnere til dynamisk.
 12. Det må være noe de har glemt eller bevisst utelatt i dette forslaget. Det rimer jo ikke i det hele tatt med flere ting her.
 13. Hadde CR Speed til min Gold Match med comp, IPSC hylser da, men har sett flere feltskyttere bruke det. https://www.pvas.no/produkter/rekvisita/hylster-og-utstyr/cr-speed-rig-package Kan tilpasses mange våpen.
 14. Da ryker vel denne hvis denne i 9mm hvis det nye forslaget til forskrift går igjennom.Mulig den kan erververes til DSSN/ PCC men da er den egentlig ett handikap med 20 skudds mag i forhold til AR i 9mm.
×
×
 • Create New...