Jump to content

petrol

Members
 • Posts

  825
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

869 profile views

petrol's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

88

Reputation

 1. Har en eldre Dan Wesson .44 magnum på hånden, er sikkert 20 år. Selger er en pensjonist slik jeg har forstått han og han sier at den ikke har vært brukt på maaaange år. Har ingen grunn for å ikke stole på han og virker seriøs. Men han demonterte løpet slik en kan med Dan Wesson uten bruk av annet verktøy enn en spesialnøkkel. Dette ble gjort for at det skal være iht posten sine rutiner angående forsendelse av våpen. Når jeg setter det sammen igjen med vertøy og shims på 0.15 mellom løp og sylinder er ting ikke som de skal. Jeg har ikke lyst å demontere våpenet for å se om noe kan være justert feil innvendig. Venter på en tilbakemelding fra selger da han skulle ta kontakt med en "ekspert". Dette gnager litt på meg, våpenet er i super finish, har noen bittesmå sår et par steder på løpet men all good for the price. Ikke er det noen særlig slitasje på tønne heller slik en ser på utslitte våpen eller som er klikket mye med. Jeg har lyst å beholde våpenet bare det blir fikset. Så til problemet, tar en avtrekk så kan det være sylinder ikke liner opp med løpet hver gang, det kan gjøre det et par ganger så stopper den midt mellom to kammer. Samme om det er single eller dobbel action avtrekk. Har ikke helt funnet ut om det gjelder samme sted hver gang.... Har tatt to bilder som ligger ved her. Har for lite greie på revolvere eller husker ikke helt hva som var fiksen her. Er det "hånda" som driver tønna i rett posisjon ved å ta tak i "kransen" og så skal den blanke dingsen med pil stoppe sylinder på rett sted? Husker ikke helt hvordan dette skal være 😱
 2. Er det noen som ser hva som henger på veggen på hytten min? Blitt fortalt det kanskje kan være en 1814/1864 men er usikker...finner svært lite merkinger og har ikke lyst å pusse bort skiten.
 3. I min enfoldighet trodde jeg dette var vanlige QR Ringer (2 bilder).... Trenger noen med medium til høye som passer i sporet på børsa. 1" denne gang. Noen som kan peke i riktig retning og hva heter de?
 4. Top shot er også sub i min AR, funker også med CCI standard. Bruker CMMG kit og CMMG magasiner, veldig driftsikker hvis en holder det rent og pent.
 5. Modell 85 er en .38 Special revolver. jeg har en .22LR heter nok noe annet hvis noen skulle falle for fristelsen å bestille til sin .22
 6. Er vel et par år jeg så en Fal til salgs på Finn. Sendte en forespørsel til POD via våpenkontoret om jeg kunne kjøpe denne ( dynamisk). Hørte aldri noe etter gjentate purringer. Har finn.no koden ennå/ linken enda, vet ikke om den ble solgt!
 7. CCi Minimag, men er dyr den og. Bruke Thunderbolt til konkurranse og annet billig ammo til trening. I min, også PPK, er renslighet en dyd. Hvis ikke den får en dusj med wd40 og litt fjerning av shit begynner den og hikke etter 150 skudd. Før det fungerer den gjerne med billig Top Shot og. Men jeg tror jeg kanskje har litt utfordringer med slitte magasiner og uten at jeg har forsket på det.
 8. petrol

  Ny rifle i 223.

  Dette synes jeg ikke er "bra" nok heller, mitt mål er klistrelapp på 100 mtr så da blir det vel ny pipe her da, hvis ikke de Sierra i 52-53 grains eller fabrikkammoen jeg har kjøpt er å lukter på det.
 9. petrol

  Ny rifle i 223.

  Har samme presisjonsproblemet med en Rem SPS 700 Varmint med 66 cm løp jeg nettopp har kjøpt! Børsa ser ny ut og selger som er en butikk på østlandet sier at den er gått under 100 skudd🙄... jaja, tok det med en klype salt! Prøvd noen tilfeldige hjemmeladninger med 50 grains Varmintkuler, og 62 grains bulk helmantel og det eneste riflekruttet jeg har i hylla N140 pr idag. Ikke noe stas, gadd ikke måle gruppene heller. Men ble så skuffet, min AR med 1-9" snurr snurrer disse ladningen i pene klyser. Har no kjøpt litt forskjellig fabrikkammo for testing. Børsa er jævlig framtung, lurer på å kappe løpet til 45 cm og gjenge eller om jeg skal bytte løp først som sist... Ikke liker jeg fabrikkstokken heller.... ikke mye positivt her! 🤣
 10. Ja, det var det opprinnelig, men det ser ut som de har gått tilbake på det i den nye forskriften. Synes også at den nye forskriften er laget med hastverk og i noen paragrafer som ikke gir mening. Sånn blir det vel når noen utenfor fagfelt skal sette føringer for så mange det rammer.Synes det er veldig trist.
 11. Slik jeg har forstått det med svartkruttvåpen er at en må være medlem av en klubb som har det på programmet , men en trenger ikke drive aktivt. Tidligere forslag til loven på dette punktet var vel litt anderledes. Da var det bra nok om en var jeger, konkurranseskytter etc. så skulle en få innvilget. Svjv så driver ingen av klubbene jeg er medlem i med svartkrutt og det var litt dumt for jeg har jævla lyst på en Colt Walker eller en Colt 1851 Navy
 12. Hva med pistol/ revolver til konkurranse ? Hvem har bruk for det??? Kanskje det kan innvilges enkelskuddspistol .22lr hvis du ikke skyter utenfor svarten på 10 år med luftvåpen. Men før enkelte kryper lenger ned i kaninhullene sine. Det er en farlig tankegang dette. Spiralen når en får innskrekninger/ begrensninger er skummel. Og det er trist å se at det er våre egne som synes det er helt greit så lenge ikke de blir rammet. (denne gang)
 13. Jeg mener at det er unødvendig med alt annet enn enkelskuddsrifle eller enkelskuddhagle. Kan ikke forstå at du setter grensen med 10 skudd.
 14. Da må du gå igjennom taler/ intervjuer som har har hatt. Da tipper jeg du ser trenden hvis ikke vedlagte link Mosjonskyttereren var nok. Justisministeren er heller ikke noe bedre. De snakker om de er redd for å skape presedens for senere forbud... Smak på den setningen! Neste gang tar de Perazzi hagla din eller langholdbørsa til 100 000.
 15. Meget farlig mann han Peter F. fra Bergen for alle jegere og skyttere. At en slik person kan sitte i justiskomiten når han tydligvis viser sitt hat mot en gruppe i samfunnet. Skremmende!
×
×
 • Create New...