Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  747
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Excellent

Recent Profile Visitors

748 profile views
 1. petrol

  Revolver 9mm

  Det første en bør spørre seg om skal en konkurrere og hevde seg i feks dynamisk så er vel det ingen andre valg som enn S&W 929. Oslo skytesenter har også en 986 i 5" som er en god pris på 12 000,- https://osloskytesenter.no/butikk/smith-wesson-pro-series-986-9mm-5-7-skudds/ Og så har de rare Chiappa for dynamisk https://osloskytesenter.no/butikk/chiappa-charging-rhino-60ds-9mm-6-ipsc/
 2. Var ikke det disse som sto på skarpskytterbørsa fra Våpensmia som de leverte til forsvaret på åttitallet?
 3. Tanfoglio, 1500, 2000,- da har du litt å gå på med nytt løp., Browningen vet jeg ikke om du kan få nytt løp til. Er ukjent marked for meg. Ellers så er Tanfoglio gode smelljern.
 4. Ikke rart det er krig i verden 🙄🙄 Og er snakk om 2300,- ikke la det havne i rettsystemet for bruk av ressurser. Har du ikke kompetanse til å kjøpe brukt, kjøp i butikk.
 5. Våpenpuss.... kan være det har samlet seg mye drit i sluttstykke? Derretter tenker jeg hjemmeladd? Hvilken tennhette?
 6. Betaler glatt dobbel gebyr hvis de klarer å få det ned til under halve tiden. Bare å ligge det inn i kostnad på nytt våpen. Bytter selv endel våpen i løpet av ett år og det værste er å vente på stemplet søknad tilbake...
 7. Riktig, var derfor jeg anbefalte en boltrifle først. Men det er litt uhåndterlig ifm jakt med annen rifle også. Fikk inntrykk av at han ville ha en enkel og lett børse i sekken. Ang presisjon kan det gjøres endel ting for å bedre det. Men det koster og svarer kanskje ikke alltid til forventningene. Uansett, Highpower gjorde for noen år siden noen modifiseringer på en 10/22- (ikke TD)
 8. Kjøp deg en billig Brno modell 2 fra -80 tallet hvis du vil ha litt bedre presisjon. Det fines bedre og dyrere ekspempler her altså. Disse får du ofte for ett par tusenlapper. Alternativt; kjøp deg en ny Ruger 10/22 Take Down , eller en helt standard Ruger 10/22 med treskjefter som også har liten vekt og tar liten plass. Kjøpte selv en ubrukt på Finn.no for under 2000,- for kort tid siden. Helt grei rifle og har ikke hatt en eneste klikk med Top Shot etter cirka 1500 skudd. Pusses etter cirka 2-300 skudd. Er ikke beste presisjonen samenlignet med langt dyrere rifler
 9. Det er jo noe som ikke stemmer, når Sandnes gjør det på 5 dager og det andre våpenkontoret i Vestland bruker 9-11 uker.
 10. https://www.tacticalstore.se/airsoft/airsoftgevar/eldrivna-airsoftgevar-aeg/ak-m1-garand-aeg-wood/ 🤑
 11. Kjøpt og solgt endel på finn.no Googler vedkommede, sjekker tlf opp mot adresse ( det kan gjøres via vipps hvis vedkommede har skjult adresse), bilde av våpenkort. Har hatt ett tilfelle der magafølelsen ikke stemte og trakk meg fra salget.
 12. Ja, er virkelig noe og ha. Med hagleløpet koblet på så er det en lett og hendig børse. Har hatt opptil flere opp igjennom åra, .222, 223, 44mag og nå .357 mag. Denne skal beholdes. 🤣 Skal teste litt forskjellig ammo og hjemmeladninger, får eg brukbar presisjon så skal den utstyres med teleskopdemper og en Zeiss eg har liggende.
 13. Tja, har sett litt rundt men finner ikke eksakt med modellnavnet 058- bortsett fra sider i statene en ikke kan bestille fra. Men det er sikkert standardisert skinne på de fleste modellene så jeg får ta en sjanse.
 14. Trenger en slik skinne til min nyervervede børse i .357 mag og cal 20 😆. Noen som kan peke i riktig retning eller har en til salgs?
 15. Prøv å finn en fra -70 tallet. De nye har visst meget variende kvalitet, helt nede i kruttlappistol kvalitet. Kjempetabbe, eldgammel tråd
×
×
 • Create New...