Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Excellent

Recent Profile Visitors

835 profile views
 1. Og når du er lei campen i .45 kan du gi et ord
 2. Under 2000,- pr sikte? Ville valgt noe annet men denne er det vel ikke mange som slår; https://jaktfall.no/produkt/optikk/vortex-rodpunktsikter/crossfire/vortex-crossfire-red-dot-2-moa-dot# Tror Vortex har livstidsgaranti på disse billigmodellene og.
 3. EU og MDG her i nisselandet som røyker sokkene sine sammen blir jævla mye kål gitt. Det er blitt så gale i det siste at jeg tror de konkurrerer om å komme med det jævligste, minst gjennomtenkte forslaget og å gjøre det mest dritt for hvermansen. MAKAN!
 4. XXL leverte så vidt jeg husker noen parti med dårlige lot`er i 9mm og det tror jeg var 115grains. Jeg har skutt tusenvis på tusenvis av 115 og 124 grains og har aldri hatt noen problemer. Har også skutt endel i .223 og noe i .44mag for å få tak i hylser. Ingen problem!
 5. Ja, hvis du skal montere Sauer pipe i den "tilfeldige" rifla.
 6. La søknad gå til jaktrifle, bestiller du løp av forhandler trenger du ikke godkjent søknad. Bare våpenkort og legitimasjon. Edit; hvis løpet er i samme kaliber. Ellers så må du søke
 7. Bruker min til Sivilpistol1 og er ikke avhengig av innertiere for å si det sånn. Men klarering av jams og hickups tar tid og da har du plutselig nullet hele stagen.
 8. Noen ganger er den pjuskete, den krever en del vedlikehold hele tiden.Får av og til hammerfall ved avtrekk uten at den treffer tennnåla engang. Og avtrekksdeler er ikke så lett å få tak på her i nisseland. Den ammunisjonen som jeg synes er mest pålitelig i form klikk/ jams er Top Shoot (til den klogger opp hele mekanismen) og tidligere loter med Stinger. Nyere Stinger og mesteparten av Remington/ CCI High Speed fungerer dårlig.
 9. Tja...En PPK eller PP i 7.65 er det mye lettere å få tak i magasiner til. Så jeg lurer på å skrape hele pistolen og kjøpe en PP/PPK eller annen pistol i 7.65.
 10. Husker du hva det kostet å få sendt de to magasinene med frakt?
 11. Angående ammo i CZ .22 lr rifler har jeg alltid fått Eley Club til å gå veldig bra uten at jeg har noen tall eller samlinger å vise til her. Og nå er jo den og begynt å bli dyr... https://www.jaktia.no/eley-club-22lr
 12. Å dæven salte, der var mye snadder 😱... til og med magasiner i .22 til ppk. De er skjeldenere enn hønsetenner... Men mye out of stock hvis mein Deutsch richtig ist 😁
 13. Noen som vet om dette er mulig å få tak på? Produsert på -70 og -80 tallet så nyere S&W eller Umarex produserte passer ikke tror jeg. Er endel andre ting som ikke går om på disse produksjonene.
 14. Ja, det kan være så enkelt som ammunisjonsvalg som flere andre har skrevet over her. Kjøp alt du kommer over av kvalitetsjaktammo/ treningsammo/ hjemmeladninger og test den i børsa. Jeg har troen på at de fleste børser har ett presisjonspotensiale med rett ammo hvis alt det andre stemmer som løpet ikke er utskutt, skruer sikte etc er inntakt.
 15. Elmer, se hva Troya skrev lenger opp her, det har skjedd hvis påstandene der er riktig.
×
×
 • Create New...