Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Excellent

Recent Profile Visitors

611 profile views
 1. Et par tips; - grunneiers tillatelse (også nedslagsområdet) - sikker bakgrunn - turstier i nærheten? - naboer i nærheten? - ikke faste treningstider - ikke faste installasjoner - ha en dialog med naboer og ordensmakten er alltid lurt. Skal du lage en sivil skytebane så er du på et helt annet nivå, det koster endel kroner. Kontakt nærmeste lensmannn for hvordan du skal gjøre det.
 2. Jeg betalte nylig 2500,- for en Colt 9mm Series 70 hos forhandler. Din har fått en jobb gjort hos bakeren, tipper 3-4000 er riktig pris.
 3. petrol

  Stativ

  Det er Ambico, vil ha en til kronografen, en til kamera og en til kikkert
 4. petrol

  Stativ

  Hei, Jeg ønsker å bruke dette stativet til oppsetting av kronograf, kikkert etc. Det er ganske så solid og vesentlig bedre en et annet jeg har. Men jeg mangler plata og skruen for kamera, har ikke peiling på hva dette heter. Noen tips om hvor jeg kan få tak på ekstra?
 5. Et lite spørsmål på siden; hva kuleform bruker dere i rørmagasinet? Round Nose, Flat Point, Hollow Point?Bly, mantel, belagte kuler ala Frontier? Har en .357 Magnum som jeg er litt skeptisk til å bruke hva som helst i fare for å sette av hele magasinet 💀 Har brukt noen pulverlakkerte med hollow point hittil men vil bort fra de lakkerte, og hullspiss er ikke akkurat billig. Det må være billig og bra kuler ut til 100 mtr.
 6. Dere tar fullstendig gleden fra meg- hva skal jeg ellers gjøre på i helgen hvis ikke jeg får lov å furte her inne?.😭 Det hadde klikka for kjerringen jaffal...
 7. Eg og har lyst å jakte mink med revolver, men får ikke lov! Respekterer det- men blir irritert av slike artikler der andre i mitt "nærområde" gjør det og får lov 😭.
 8. @Olesøn Det var vel vanlig, eller kanskje uvanlig for noen 😐 tidligere, helt til det kom i forskrift/ lov at det ikke er lov å jakte med pistol eller revolver. Kun til avliving i felle.
 9. Statens Naturoppsyn jakter med revolver - hva er det som gjør at så lenge det er stat og kommune så er alt lov!!!? https://www.bt.no/btmagasinet/i/7lEdBo/Peik-pa-jakt-i-statens-teneste
 10. petrol

  Våpen i nytt hus

  Det forstår jeg, jeg kjenner ikke personen eller har videre kjennskap til historien. Stilte meg det samme spørsmålet @Mix. Er fra en pålitelig kilde, men derfra til hendelsen er det kanskje noen ledd....
 11. petrol

  Våpen i nytt hus

  Litt på siden dette, og eg håper trådstarter tilgir meg. Fikk høre om en kar som var på hytten og skjøt på blink da en tydeligvis irritert hyttenabo ringte ordensmakten og klaget. Var sikker bakgrunn og alt var visst ivaretatt der. Politiet troppet opp og de spurte tilfeldigvis hvordan han oppbevarte våpnene på hytten og om han hadde våpenskap noe han svarte nei til. De tok beslag og han fikk brev om at han kom til å miste alle våpene pga oppbevaring når han var på hytten. For min del når jeg har vært på hytte så har jeg kontroll på våpnene hele tiden eller tar en vesentlig del med med meg hvis jeg skal på butikken eller lign. Er det blitt slik at må ha godkjent våpenskap på hytte, campingvogn bobil etc...? Jeg forstår jo at en ikke skal forlate fullt fungerende våpen på en hytte hvis en reiser på butikken.
 12. Har kjøpt en pen Colt 9mm billig. Men tomhylsene treffer meg i panna 4-7 ganger av 50 skudd. Hva er standard rekylfjær på disse i 9mm? Har lest at det kan være en kur å skifte til kraftige fjær - bortsett fra tuning av ekstraktor/ ejektor/sleide.
 13. Send en melding på Finn.no viss du er interessert, cowboyen er også her inne. Du må også huske på at i 1870-1880 årene var ikke så vanlig med eget fotoapparat . Dette er sikkert tatt hos Fly`s Photographic Studio i OK Corral.
 14. petrol

  Walther PPK ULM/DO

  Merkingen er lik, litt mer markert på min pistol.
 15. petrol

  Walther PPK ULM/DO

  Da er det vel slik det skal være da. Men ville vært interessant å vite hva merket er for.
×
×
 • Create New...