Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  789
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Excellent

Recent Profile Visitors

808 profile views
 1. Ja, hvis du skal montere Sauer pipe i den "tilfeldige" rifla.
 2. La søknad gå til jaktrifle, bestiller du løp av forhandler trenger du ikke godkjent søknad. Bare våpenkort og legitimasjon. Edit; hvis løpet er i samme kaliber. Ellers så må du søke
 3. Bruker min til Sivilpistol1 og er ikke avhengig av innertiere for å si det sånn. Men klarering av jams og hickups tar tid og da har du plutselig nullet hele stagen.
 4. Noen ganger er den pjuskete, den krever en del vedlikehold hele tiden.Får av og til hammerfall ved avtrekk uten at den treffer tennnåla engang. Og avtrekksdeler er ikke så lett å få tak på her i nisseland. Den ammunisjonen som jeg synes er mest pålitelig i form klikk/ jams er Top Shoot (til den klogger opp hele mekanismen) og tidligere loter med Stinger. Nyere Stinger og mesteparten av Remington/ CCI High Speed fungerer dårlig.
 5. Tja...En PPK eller PP i 7.65 er det mye lettere å få tak i magasiner til. Så jeg lurer på å skrape hele pistolen og kjøpe en PP/PPK eller annen pistol i 7.65.
 6. Husker du hva det kostet å få sendt de to magasinene med frakt?
 7. Angående ammo i CZ .22 lr rifler har jeg alltid fått Eley Club til å gå veldig bra uten at jeg har noen tall eller samlinger å vise til her. Og nå er jo den og begynt å bli dyr... https://www.jaktia.no/eley-club-22lr
 8. Å dæven salte, der var mye snadder 😱... til og med magasiner i .22 til ppk. De er skjeldenere enn hønsetenner... Men mye out of stock hvis mein Deutsch richtig ist 😁
 9. Noen som vet om dette er mulig å få tak på? Produsert på -70 og -80 tallet så nyere S&W eller Umarex produserte passer ikke tror jeg. Er endel andre ting som ikke går om på disse produksjonene.
 10. Ja, det kan være så enkelt som ammunisjonsvalg som flere andre har skrevet over her. Kjøp alt du kommer over av kvalitetsjaktammo/ treningsammo/ hjemmeladninger og test den i børsa. Jeg har troen på at de fleste børser har ett presisjonspotensiale med rett ammo hvis alt det andre stemmer som løpet ikke er utskutt, skruer sikte etc er inntakt.
 11. Elmer, se hva Troya skrev lenger opp her, det har skjedd hvis påstandene der er riktig.
 12. Nei, at løse kuler teller med i beholdningen definert som ammunisjon. Tror det flere enn den jevne hjemmmelader som sliter litt med antallet. Hva med haggel"kuler" ?
 13. https://lovdata.no/lov/1961-06-09-1/§3
 14. Hvor står det at kule ikke er definert som ammunisjon? §3, avsnitt b , sier at en kule er pr def ammo.
 15. .38 SWC fra improved solutions Endelig "oppstart"
×
×
 • Create New...