Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  671
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Et lite spørsmål på siden; hva kuleform bruker dere i rørmagasinet? Round Nose, Flat Point, Hollow Point?Bly, mantel, belagte kuler ala Frontier? Har en .357 Magnum som jeg er litt skeptisk til å bruke hva som helst i fare for å sette av hele magasinet 💀 Har brukt noen pulverlakkerte med hollow point hittil men vil bort fra de lakkerte, og hullspiss er ikke akkurat billig. Det må være billig og bra kuler ut til 100 mtr.
 2. Dere tar fullstendig gleden fra meg- hva skal jeg ellers gjøre på i helgen hvis ikke jeg får lov å furte her inne?.😭 Det hadde klikka for kjerringen jaffal...
 3. Eg og har lyst å jakte mink med revolver, men får ikke lov! Respekterer det- men blir irritert av slike artikler der andre i mitt "nærområde" gjør det og får lov 😭.
 4. @Olesøn Det var vel vanlig, eller kanskje uvanlig for noen 😐 tidligere, helt til det kom i forskrift/ lov at det ikke er lov å jakte med pistol eller revolver. Kun til avliving i felle.
 5. Statens Naturoppsyn jakter med revolver - hva er det som gjør at så lenge det er stat og kommune så er alt lov!!!? https://www.bt.no/btmagasinet/i/7lEdBo/Peik-pa-jakt-i-statens-teneste
 6. petrol

  Våpen i nytt hus

  Det forstår jeg, jeg kjenner ikke personen eller har videre kjennskap til historien. Stilte meg det samme spørsmålet @Mix. Er fra en pålitelig kilde, men derfra til hendelsen er det kanskje noen ledd....
 7. petrol

  Våpen i nytt hus

  Litt på siden dette, og eg håper trådstarter tilgir meg. Fikk høre om en kar som var på hytten og skjøt på blink da en tydeligvis irritert hyttenabo ringte ordensmakten og klaget. Var sikker bakgrunn og alt var visst ivaretatt der. Politiet troppet opp og de spurte tilfeldigvis hvordan han oppbevarte våpnene på hytten og om han hadde våpenskap noe han svarte nei til. De tok beslag og han fikk brev om at han kom til å miste alle våpene pga oppbevaring når han var på hytten. For min del når jeg har vært på hytte så har jeg kontroll på våpnene hele tiden eller tar en vesentlig del med med meg hvis jeg skal på butikken eller lign. Er det blitt slik at må ha godkjent våpenskap på hytte, campingvogn bobil etc...? Jeg forstår jo at en ikke skal forlate fullt fungerende våpen på en hytte hvis en reiser på butikken.
 8. Har kjøpt en pen Colt 9mm billig. Men tomhylsene treffer meg i panna 4-7 ganger av 50 skudd. Hva er standard rekylfjær på disse i 9mm? Har lest at det kan være en kur å skifte til kraftige fjær - bortsett fra tuning av ekstraktor/ ejektor/sleide.
 9. Send en melding på Finn.no viss du er interessert, cowboyen er også her inne. Du må også huske på at i 1870-1880 årene var ikke så vanlig med eget fotoapparat . Dette er sikkert tatt hos Fly`s Photographic Studio i OK Corral.
 10. petrol

  Walther PPK ULM/DO

  Merkingen er lik, litt mer markert på min pistol.
 11. petrol

  Walther PPK ULM/DO

  Da er det vel slik det skal være da. Men ville vært interessant å vite hva merket er for.
 12. petrol

  Walther PPK ULM/DO

  Tror N som du refererer til står ett annet sted - se bilde!
 13. Driver ikke med CAS, så blir en revejakt i ny og ne. Den blir med når vi er på landet. Er ofte rev på besøk, men de gangene har jeg selvsagt ikke med meg våpen. De viser stor interesse for bikkja. Ellers så blir det å plinke gonger opptil 100 mtr. Har ikke testet den enda, da den lokale ammopusheren ikke hadde noe i .357 magnum eller .38 Special. Så nå har jeg fått fatt på en pakke med .38 JSP som jeg skal teste og så har ladet opp noen .356 9mm kuler for å teste presisjonen i de. En bekjent har en i .45 Colt og den går bra.
 14. Min nykjøpte, meget lite brukte Uberti mod 1873 i .357 magnum. Nydelig finish, tilpasning av treverk og selve børsen.
 15. petrol

  Walther PPK ULM/DO

  Har en PPK i .22lr produsert av ULM/DO i 1971. I tillegg til de vanlige merkingene så så finner jeg en merkelig merking på rammen Enkelte påstår det er hebraisk- se selv og kom med forslag! Artig hvis den er blitt levert opprinnelig til Israel og hvordan i huleste har den havnet i Norge? Kanskje mistet av en AGENT 👀 på vei til oppdrag i Norge 💀💀💀 Waltheren er "godt brukt" av meg - har hatt den i mange år og skutt tusenvis med den og er meget presis. Merking rett under magasinutløseren.
×
×
 • Create New...