Jump to content

petrol

Members
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

Recent Profile Visitors

509 profile views
 1. petrol

  Er bøylerifler noe å ha?

  Har akkurat kjøpt en Uberti, Winchester mod 73 i .357 mag. Nydelig rifle med god finish og timing. Går way over alt jeg har hatt i Winchester og Marlin i bøylerifle. Bruk er rev på kort hold og en hare kanskje i ny og ne.
 2. petrol

  Dagens annonse på finn.no

  Tja, en bør jo være såpass oppegående at en har fått med seg denne ender i kverna på et eller annet tidspunkt. Og forrige justisminister sa max 5 år. Hadde glatt kjøpt en mini for 3-5 år hvis jeg fikk den billig nok. Det er jo det dette handler om. Er mange selgere som ikke har skjønt dette.
 3. petrol

  Dagens annonse på finn.no

  Ikke akkurat Finn.no da, men Våpensøilen med dramatisk dropp i prisene på nye Ruger Mini14/30 http://www.vapen-soilen.no/nettbutikk/rifle/ruger-kmini-14-5p-cal-556nato-185-47cm Er på tide at bruktselgere på finn.no gjør det samme, er drømmepris på mange der enda.
 4. petrol

  Dagens annonse på finn.no

  Jakt & Friluft har en til 1200,- 🤑
 5. petrol

  Dagens annonse på finn.no

  Ikke her heller 🤩
 6. Det er i dette tilfelle snakk om halvauto, ikke bøyle eller andre kreasjoner.....
 7. Siden du har 2 🤣😅, kan du godt selge den første til meg. Har godkjent søknad/ penger liggende
 8. Har en gammel M70 XTR i .308 som jeg kjøpte med kikkert av en forhandler for 2200,- Stokken var mishandla og tørr. Spraylakka den med matt svart,🤢🤡 og det får duge til jeg får tak i en annen stokk. Men det gode er at den samler 3 skudd (god gammel Nato) i et fint lite trekløver på 100 mtr. Kunne godt tenkt meg en M40A-1 stokk, men finner de bare til Remington naturlig nok. Vet ikke om det er noen forskjell eller om de går om en annen. Har lest begge deler.
 9. Har sett at det er flere kjerringer på youtuben som klarer å sette sammen en AR15, å bygge er vel ett sterkt ord på en AR. Er en dreiebenk etc innvolvert - i stand corrected.
 10. petrol

  Bygge om til .450 marlin

  Har hatt en Winchester 70 i kaliberet, Rafdal er mannen. Han har bygget flere børser i dette kaliberet. For meg ble det for sært, børsa var heldempet. Kulebane som en middels julegris.
 11. petrol

  Boltrifle i 7.62x39

  Kan komme med en liten ting, jeg ville kjøpt en .223 eller .222. Jeg har hatt flere rifler i 7.62x39 og jeg selger de gang på gang .Hvis ikke du er en notorisk hjemmelader kan du sikkert finne noe som går bra, kuler er vanskelig å finne noe godt utvalg i.Har ditcha hele kaliberet. Billig russerammo (Tula) gikk svært dårlig i min siste CZ 527. Børse i .308 win ladet til subsonic er ett mye bedre valg- .223 hvis det er kun småviltjakt. Men lysten og hjertet er vanskelig å styre, men jeg finner ikke noen annen grunn for å kjøpe x39mm enn billig russerammo. Men den går som oftest dårlig i annet enn Arsenal Sar og andre kalasher... ' My 2 cents
 12. Da skal jeg drømme vått hver natt (bra kjerringa ikke er på kammeret )
 13. petrol

  Keltec-importør?

  Frister det med en Ruger? Denne kunne vært litt artig til Sivilpistol Vinner jo selvfølgelig ikke noe NM med den så klart. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=116004870
 14. Foto i artikkelen til Sydsvenskan så er det endel kopier, luftvåpen og paintball. Tullete at dette blir klassifisert som våpen i denne sammenheng. Som våpen i en trusselsituasjon eller lign ja, men ikke som beslag og klaging at det er så mye våpen fritt rundt. Politikere biter på dette og innfører tullete regler basert på følelser/ symbolpolitikk igjen. Det er nok ekte våpen der og.
 15. petrol

  Dagens annonse på finn.no

  Ligger en mini på Finn nå til 5000,- 1000,- kr i året er vel billig moro. En får med en drøss med magasiner og ammo Ikke min annonse.
×