Jump to content

Hatsun Hercules. Nøyaktighet og rekkevidde?


ZerO

Recommended Posts

Hei! Har nettopp kjøpt dette luftgeværet: https://www.game-on.no/products/hatsan-hercules---45mm-luftgevr---pcp med dette siktet: https://www.game-on.no/products/utg---swat-kikkertsikte-4-16x44-ao-mil-dot---21mm og disse pelletsene: https://www.game-on.no/products/jsb-exact-beast---452mm---250stk

Det jeg lurer på er hva maksimal distanse på blinkskyting er med dette oppsettet, hvor det er relativt nøyaktig? Sånn ca.

Edited by ZerO
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

50-100 meter vil jeg tro,med rette kuler,har skutt gode samlinger med mine Hatsan rifler på 50 meter.i min .177 går crosman 10,5gr.best,men dette må prøves.Forvrig så holder jeg meg mest på 20m+ ut kjøkkenvinduet.Kunne hatt lyst på Hercules riflen selv.

Du bør prøve flere forskjellige kuler for å se hvilke som går best i din rifle,de kan være nokså kilne på hva som fungerer.

 

Link to comment
Share on other sites

Sitat

Det jeg lurer på er hva maksimal distanse på blinkskyting er med dette oppsettet, hvor det er relativt nøyaktig?

Skyttere bruker vanligvis ord som "hold" eller "avstand", og ikke distanse. Man snakker også om presisjon, ikke nøyaktighet - men det kan nå være det samme...

Beast-kulene kan være litt kilne, og du kan risikere at de ikke går så bra som de mer vanlige kulene. Samtidig kan det hende du trenger litt vekt, for å holde utgangshastigheten under lydens hastighet. Det skjer et eller annet med presisjonen til luftgeværkuler rundt der, og det er ikke positivt. Du bør prøve flere typer kuer, og flere diametre om du skal finne absolutt best presisjon i rifla di.

Sannsynligvis vil du finne noen, eller mange, kuler som gir svært god presisjon ut til 60-70m Går de først bra, så går de gjerne så bra til de har fint lite fart igjen. På 100m er det LITE energi og hastighet igjen, og jeg

tipper at du vil slite med å finne presisjon der. Men det kan skje.

Et tips, om du skal drive på på langt hold, er Hawke Chair Gun ballistikkappen. Den er faktisk knallbra, full ballistikkapp, med data for luftgeværkuler og tilpasset korte hold.

 

K

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...