Jump to content

pilAR

Members
 • Content count

  1,082
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pilAR

 • Birthday 06/26/1971
 1. Mulig jeg leser noe feil her, men glass/elektronikk i MAS divisjon er vel fortsatt ikke tillatt?
 2. Pump Action Rifle

  Lynx tenker vel på at med demper så samler det seg mer dritt i kammeret, som gjør at patronen ikke kamrer 100% og derfor gir lett anslag når skulderen på hylsa ikke ligger 100% an mot kammeret?
 3. Pump Action Rifle

  Spørsmål til dere som har PAR i 223: Hvilken ammo har gitt dere ok presisjon? Regner med at det er noen som har fått litt erfaring nå som det har gått litt tid.
 4. Pump Action Rifle

  Du kødder nå? Det var ikke et seriøst spørsmål? Dersom det ikke er andre tekniske ting som utelukker det ene eller det andre avtrekket, så er det vel ingen ting å lure på?
 5. Airgunworld.org

  Og da var AirgunWorld tilbake i sin tidligere, og kjente drakt. Det var noe som gikk skeis under en stor oppgradering for en tid tilbake, men nå skal det meste være rettet opp. Norske menyer osv kommer etterhvert som språkpakker blir tilgjengelige. Det samme med nye smileys.
 6. Airgunworld.org

  Nå er det tilgjengelig! Sjekk ut: www.airgun-w.com/forum og se om du kjenner deg igjen Per
 7. Airgunworld.org

  Det kommer aldri til å bli borte. Dersom AirgunWorld.org er "savnet", så skal det ikke være noe problem å få det på lufta igjen, sånn helt plotseli'....... Just say the word... Tøffere enn trikken, men ikke barskere enn toget!
 8. Pump Action Rifle

  SPAR er ikke hva jeg ønsker, jeg ønsker å holde samme grepet uten å måtte bytte for å ta ladegrep. Ellers så var sikkert SPAR en ok børse.
 9. AirGunWorld

  Gangnamstyle! Det har vært en del problemer med registrering av nye brukere en lang periode, hvor resultatet ble en flom av spam. Resultatet ble da dessverre at registrering av nye medlemmer ble stoppet inntil videre. Hvilke brukernavn var det dere prøvde å registrere på AGW? Send meg det gjerne på PM. Så skal vi se hva vi kan klare å få til.... ¨
 10. Poeng med dedikert salongrifle sikte?

  Eller vi har rett og slett en klikk-tabell som er notert for feks. hver 5 meter. Så med fokus vet vi hvor langt ut målet er, og vips så vet vi tilnærmet eksagt hvor mange klikk vi må justere. Men nå er jo strengt tatt ikke paralakse akkurat det samme som fokus heller. Og på "alle" kikkerter så kan avstanden hvor man ønsker fokus justeres. De kikkerter som ikke hsr justerbar fokus kan justeres ved å skru litt, altså kan man justere en kikkert fra å ha fokusområdet på ca. 100-150m til å heller ha fpkusområdet feks på ca. 50-100m dersom det er ddr man bedriver brorparten av skytingen sin. Litt mer jobb (ikke felt-jobb!), men fullt mulig.
 11. Lite som flytter seg med 27j i en 4,5mm luffe. Du vil mest sansynlig ikke treffe noe som helst, pga dårlig presisjon som skyldes ustabilt prosjektil pga overlydshastighet. Det hadde nok vært bedre å bytte til en børse i 5,5 eller 6,35.
 12. Har du sprengskisse av den? Men hvorfir vil du ha 27j? Ønsker du dårligere presisjon i børsa?
 13. BSA R-10 mkII, nedjustering av kraft

  Nåja, Egon Olsen er vel ikke heeelt borte på regulert PCP han heller? Men jeg er ikke uenig i at Hurricane er et greit sted å henvende seg.
 14. Pump Action Rifle

  Trenger AR gjør man ikke i noen sammenheng. Og jeg var jo i utgangspunktet ute etter ei manuell rifle, så....
 15. Pump Action Rifle

  Så "moro"... Siden jeg skyter kun for rekreasjon, og ikke i approberte stevner. Er det eneste mulighet så får jeg vel bare stille opp på noen matcher da... Faen..
×