pilAR

Members
 • Content count

  1,079
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pilAR

 • Birthday 06/26/1971
 1. Du kødder nå? Det var ikke et seriøst spørsmål? Dersom det ikke er andre tekniske ting som utelukker det ene eller det andre avtrekket, så er det vel ingen ting å lure på?
 2. Og da var AirgunWorld tilbake i sin tidligere, og kjente drakt. Det var noe som gikk skeis under en stor oppgradering for en tid tilbake, men nå skal det meste være rettet opp. Norske menyer osv kommer etterhvert som språkpakker blir tilgjengelige. Det samme med nye smileys.
 3. Nå er det tilgjengelig! Sjekk ut: www.airgun-w.com/forum og se om du kjenner deg igjen Per
 4. Det kommer aldri til å bli borte. Dersom AirgunWorld.org er "savnet", så skal det ikke være noe problem å få det på lufta igjen, sånn helt plotseli'....... Just say the word... Tøffere enn trikken, men ikke barskere enn toget!
 5. SPAR er ikke hva jeg ønsker, jeg ønsker å holde samme grepet uten å måtte bytte for å ta ladegrep. Ellers så var sikkert SPAR en ok børse.
 6. Gangnamstyle! Det har vært en del problemer med registrering av nye brukere en lang periode, hvor resultatet ble en flom av spam. Resultatet ble da dessverre at registrering av nye medlemmer ble stoppet inntil videre. Hvilke brukernavn var det dere prøvde å registrere på AGW? Send meg det gjerne på PM. Så skal vi se hva vi kan klare å få til.... ¨
 7. Eller vi har rett og slett en klikk-tabell som er notert for feks. hver 5 meter. Så med fokus vet vi hvor langt ut målet er, og vips så vet vi tilnærmet eksagt hvor mange klikk vi må justere. Men nå er jo strengt tatt ikke paralakse akkurat det samme som fokus heller. Og på "alle" kikkerter så kan avstanden hvor man ønsker fokus justeres. De kikkerter som ikke hsr justerbar fokus kan justeres ved å skru litt, altså kan man justere en kikkert fra å ha fokusområdet på ca. 100-150m til å heller ha fpkusområdet feks på ca. 50-100m dersom det er ddr man bedriver brorparten av skytingen sin. Litt mer jobb (ikke felt-jobb!), men fullt mulig.
 8. Lite som flytter seg med 27j i en 4,5mm luffe. Du vil mest sansynlig ikke treffe noe som helst, pga dårlig presisjon som skyldes ustabilt prosjektil pga overlydshastighet. Det hadde nok vært bedre å bytte til en børse i 5,5 eller 6,35.
 9. Har du sprengskisse av den? Men hvorfir vil du ha 27j? Ønsker du dårligere presisjon i børsa?
 10. Nåja, Egon Olsen er vel ikke heeelt borte på regulert PCP han heller? Men jeg er ikke uenig i at Hurricane er et greit sted å henvende seg.
 11. Trenger AR gjør man ikke i noen sammenheng. Og jeg var jo i utgangspunktet ute etter ei manuell rifle, så....
 12. Så "moro"... Siden jeg skyter kun for rekreasjon, og ikke i approberte stevner. Er det eneste mulighet så får jeg vel bare stille opp på noen matcher da... Faen..
 13. Hvor har du lest deg frem til dette? Mulig jeg har misforstått det jeg har lest, men jeg fikk forståelse for at det gjaldt alle nye rifleanskaffelser.
 14. Bare hvis du har hatt noen pauser i dssn medlemsskapet mellom 2011 og i dag. Så du mener at jeg kan søke for bruk i DSSN uten å måtte ha med skjemaet fra forbundet? Svjv så har jeg hatt løpende medlemsskap ja Fortell meg mer om dette Fulcrum, hvordan skal jeg gå frem. Ja vi har flere rifleskyttere i dynamisk gruppa i klubben, men heller laber aktivitet på den gjengen dessverre. Hadde jo håpet på mer aktivitet men...
 15. Nei, for da er det bare å oppgradere den med gassport og man har ei halvauto børse. Derfor: 1- Den er ikke godkjent på jakt 2- Min godkjente søknad på AR-15 har gått ut på dato uten å bli brukt, og siden regelverket er endret så må jeg samle poeng under DSSN eller skyte oftere i min lokale NROF avdeling for å få handlet 3- Jeg har en godkjent søknad liggende på .233 repeter Derfor: Pumpe!