Jump to content

Bartemannen

Members
  • Posts

    1,726
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Bartemannen last won the day on May 30

Bartemannen had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bartemannen's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

664

Reputation

  1. Så akkurat den jeg også og ble slått på målstreken med 30 sekund på å anbefale den Perfekt til din rifle. Løp og kjøp!
  2. Stort sett sitter den en eldre Leupold 2-7x33 på min. Noen få ganger bytter jeg til en like gammel (men god) Leupold 3-9x33. Som @M67 skriver passer slikt bra på sånne rifler, og vekt/balanse blir bra. Min Ruger #1 blir ikke brukt til noe langholds greier, men stort sett storvilt på veldig begrensede hold. De to nevnte kikkerter holder i massevis. Tror jeg kjøpte begge de to Leupoldene for ca 1000-lapp hver brukt på Jakt & Friluft. Noen år siden, men du får de fortsatt til 2500-3000kr tipper jeg.
  3. Flotte kikkerter det. Men er du sikker på at trenger noe så voldsomt på den Rugeren før du i det hele tatt har testet den? Nå kjenner ikke jeg din økonomi, men det er mye penger. Hva med å bare starte med en av de Zeiss som er på tilbud på XXL til 5990 og 7990? Kanskje det viser seg at de er mer enn gode nok? Da har du spart 20000-25000kr. Hvis ikke kan du sikkert selge en slik kikkert til den prisen videre brukt omtrent uten å tape penger.
  4. Sinn er kremklokke. Kunne gjerne hatt en i samlingen
  5. Bartemannen

    Annealing

    Har faktisk aldri annealet noe som helst, men jeg ser poenget. Og ikke minst så antar jeg det @M67skriver stemmer så her må man nok vite hva man gjøre. Som @Casey Jones skriver så blir kanskje dette nesten en hobby i seg selv slik som hjemmelading er for enkelte. Jeg aner her et nytt rabbithole for de som tar dette steget
  6. Enig @gubben38. Skal bli deilig. Har ikke søkt noe selv på et år / halvannet. Har 2-3 saker jeg vurderer å søke nå, og venter tålmodig noen dager til jeg også.
  7. Stemmer nok det. Politiet sier det. Sekretær i vår pistolklubb informerte om det samme denne uken etter samtale med våpenkontoret.
  8. Jepp, det høres ut som en veldig grei løsning. Det skal gå rett gjennom om du tilfredsstiller alle andre krav om medlemskap og nødvendig aktivitet.
  9. Hyggelig å bidra. Nå skal jeg ikke setter riller i hodet på deg, men her er det ikke slik at den ene ekskluderer den andre Man trenger ikke velge Ruger #1/#3 eller Kipplauf. Det var vel en kjent liten bjørn som sa noe slik som "ja takk begge deler". Selvfølgelig må man ha minst en av hver
  10. Gratulerer @finno2 og velkommen til Ruger #1/#3 klubben. Ser ut som en flott rifle i et artig kaliber. Var selv å luftet min på skytebanen i dag. Anbefaler Youtube kanalen til Dennis Pritchard som har mye bra innhold på Ruger #1. F.eks denne. Advarsel: når du først begynner å se på Dennis videoer så flyr fort timene
  11. PC'en hang litt. Dobbelt post
  12. Det er generelt et bra tips. Jeg har en meget god 22lr rifle og trener med den hver uke.
  13. Ikke alltid, men gjorde det i vårens skadedyrs jakt. Tror faktisk alle som var med vårt "gåsejaktlag" brukte 223 denne gangen.
  14. Hva folk legger i gøy kan selvfølgelig være forskjellig. Noen tenker på noe rart og sært, andre kanskje på noe annet enn det man vanligvis har. Jeg er i siste båten. Ikke nødvendigvis sært, men "noe annet". Fasit Hva ble fasiten da? Når jeg først skal ha inn en liten håndfull søknader så koster det jo ikke mer om jeg legger med papir på et ekstra løp eller to. Så da ble det faktisk to løpsøknader. En på 7x64 og en på 8x57 Jeg kommer nok ikke til å kjøpe mer enn ett av disse, men da har jeg hvert fall papirene klare om det skulle dukke opp et godt kjøp. Takk for innspill folkens.
×
×
  • Create New...