Jump to content

SecretAgentMan

Members
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SecretAgentMan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjøp en brukt langholdsrifle. Det finnes utallige prosjektrifler ute til salgs som er fullstending gangbare med kikkert og alt, til en brøkdel av nypris.
  2. Jeg prøver å få loggført nok data til å kunne forutsigbart justere for alle forhold. Nåværende kalkulator og oppsett har for stort avvik >500m. Loggfører værdata: temp, trykk, fuktighet. Loggfører også antall klikk justering på forskjellige hold. Skal også prøve å loggføre hastighet ved forskjellige temperaturer.
  3. Hei, jeg har ingen Auto-5 selv, men tenkte dere ville like denne versjonen: Sør-Afrikansk Auto 5. http://www.thetruthaboutguns.com/2013/1 ... mmerman/5/
  4. Takk for svar. Er det bare å hive hele røkla, eller er det noen klagemulighet? (... Evt få bekjent i kongens klær til å bytte inn for nye...) Skulle tro militærstøvler holdt høyere standard...
  5. M77 Marsjstøvler går fullstendig opp i liminga! Kjøpte noen M77 på finn, de var tilsynelatende ubrukt. Fikk såvidt gått dem inn før bunnet av såla begynte å smuldre opp og falle av. Har aldri vært borti maken. Biter så store som tommelen min ramler av. På innsiden av skoen står det: Verner Norskprodusert Møre skofabrik Hva har skjedd? Er dette et par falske jallasko fra kina? Eller er de så gamle at støvlene har morkna fullstendig?
  6. 4+1 Remington pumpehagla mi hadde kun en plastbit til plombering. Den var godjent, og enkel nok å fjerne. Det vil si, skru av magasinlokket og ta ut fjæra. Såvidt meg bekjent er det ikke kommet noen strengere krav til plombering.
  7. Bør ikke være et problem. Hvor får man tak i nato ammo nå om dagen? Jeg har lyst på litt billig treningsammo.
  8. En Remington som er bygget før 2007 regnes for å være av betydelig bedre kvalitet! Løp og kjøp!
  9. Har en Vortex Viper PST 6-24x50 og er strålende fornøyd. Koster ikke i nærheten av 15.000, men kan likevel skyte langt med god repeterbarhet i klikkene.
  10. Uheldig med alle disse båtulykkene some er spådd fremover!
  11. Stock 3 9mm er SF, altså Small Frame, så det konverteringssettet burde passe.
  12. SecretAgentMan

    NM Langhold

    Hadde vært fint om noen filmet litt og tok bilder!
  13. Så det er derfor salgsannonsene mine forsvant!
  14. Noen bilder fra lørdagen? Kunne desverre ikke rekke det.
×
×
  • Create New...