Jump to content

Kjetil#1

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kjetil#1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjære Kammriser prøver her om noen har den høydejusteringsdelen som ligger under baksiktet på min Husqvarna 1640. Min egen er søkk vekke og vil gjerne ha det originalt på børsa. blir veldig glad om noen har eller kan peke meg i en bestemt retning.
  2. Takk for feedback Fenris, kom hjem fra Åre for en times tid siden og de hadde en hel skuff av slike. Det hadde de ikke når jeg var der forrige gang så nå er jeg godt forsynt med sikter. Bare å slipe stokk og få blånert løpet nå så er børsa klar til jakta.
  3. Hei folkens ! Har en HQ 1640 i 8x57is og trenger siktekornet foran samt baksiktet så jeg kan få børsa i tilnærmet original tilstand. Var innom Åre børsemakeri og kjøpte beskyttelsen til fremsiktet, men trenger fremdeles selve siktene. Om noen har noe som er originalt så blir jeg glad, eller peker meg i rett retning.
  4. Hvor mye N19 brukte du ? Og hvilken lot var det ?
  5. Nåh ! Siden vi er så bekymra for hundene våre så må vi ta med alle variabler Ørna er fremdeles en marginal greie og tror at DNB tar livet av flere hunder enn hva DNØ gjør. Men, bevares, DNB er jo snart bevaringsverdig den også...
  6. DNB (Den Norske Bonden) fikk jo lov å avlive hunder de mente jaget hjortevilt på deres eiendom. Mulig det er litt lite PK å nevne dette her inne...
  7. DNB utgjør en større trussel mot hundene enn hva en stakkars ørn gjør.
  8. Har tegna manuelt i Mapsource, men enda bedre om det kan hentes direkte fra Statskog, sparer litt jobb med det
  9. Har hørt rykter om tømmerkoien. Vi er vante til en litt annen standard og betaler selvsagt for det. Takknemlig for tips!
  10. Skal overføre grensene til garmin så får jeg et bedre overblikk av terrenget men alltid fint med tips fra folk som kjenner terrenget godt. Det er jo i god Kammerånd å dele erfaringer
  11. Hei folkens ! Fikk tildelt Elgjakt i "Øst for Lea" i Haltdalen, sør trøndelag. Noen som har jakta der og vil dele erfaringer og evt tips om overnatting osv ?
  12. Her selger de ferdige løsninger til T3 osv: http://www.webshop.roedale.de/index.php?language=en www.cdiprecisiongunworks.com
  13. Har du sammenlignet N550 med N540 ?
  14. Er ikke så ofte her inne, så om dette er postet før så får dere ha meg unnskyldt... Driver å ser etter løsning for lengre patroner i T3, .223 og har funnet et par alternativer. Denne modder originalen: http://www.24hourcampfire.com/ubbthread ... /4799827/1 Den her bruker AI sine magasiner: Andre forslag ?
  15. Og se at 84 ungdommer blir bært døde i land er helt uvirkelig. For deres foreldre er det derimot heller et våkent mareritt. Mine tanker og kondolanser går til foreldre, familier og pårørende ellers. Vi andre som ser dette fra sidenlinjen får prøve å være så gode medmennesker vi kan i en vanskelig tid som dette.
×
×
  • Create New...