Jump to content

Norges Skytterforbund


Recommended Posts

Kom over denne FB meldingen fra Hurum. De har jobbet aktivt med Avgrunnsdalen i snart 10 år. Jeg må si det er sjokkerende å lese, at de ikke får noe svar fra forbundet når de trenger hjelp.. Hva er det vi egentlig betaler de for. Drikke kaffe og nett surfe?
 
Avgrunnsdalen har et stort potensialet som innehar også langhold. Ligger et emne om d her inne. Nå vil hat partiene KRF, SV og SP stikke kjepper i hjulene. Dette er et tilbud mange skyttere kunne benyttet seg av både nær og fjern. 
 
Dette er sakset fra deres FB side.. Hadde noen kjent til disse kaffetørste folka i forbundet, så hadde d vært greit å få fart på sakene. I det minste svare for pokker i helvete.
 
Hurum Sportsskytterklubb har i dag sendt vedlagte høringsinnspill til Asker kommune der Høyre har foreslått å omregulere Avgrunnsdalen skytefelt til friluftsområde. Dette helt uten dialog med oss som har jobbet med omregulering til sivil skytebane i snart 10 år. Dette er også brudd på tidligere vedtak i Hurum kommune, samt brudd på vedtatt Temaplan for fysisk aktiviet i Asker kommune. Ordføreren innrømmer i mail til oss datert 4/4 at dette er en handel med KrF, V, og SP, der hun påstår at det er stor motstand mot idrettsanlegg i Avgrunnsdalen. Dette til tross for at det ikke kom inn noen negative innspill rundt Avgrunnsdalen som idrettsanlegg i forrige høringsrunde.
Vi forsøker også å få Norges Skytterforbund på ballen her, men det har så langt ikke lykkes. De svarer ikke på gjentatte henvendelser. Først til banekonsulent og så til generalsekretær.
Mvh. Styret
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...