shibby Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Hei Holder på med en kniv fra ett svenskt sirkelsag blad. Vannvittig bra med karbon i denne, skikkelig bra stjerneras sprut. Det jeg lurer på om dere anbefaler å beholde herdingen fra sagbladet eller om jeg vinner mye på å temperere den på nytt? Tynnt blad så stor fare for vridning under "quenching". Sent fra min SM-G930F via Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ole-Johan Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Det er nå greit at knivstålet ikke er hardere enn at det er enkelt og raskt å sette det opp med bryne, knivstål og belte, selv om det raskere blir sløvt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shibby Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 Det er sant, såg litt nærmere at jeg ikke har klart å holde nede temperaturen allikevel, gått gjennom til blå på tuppen. Kansje ikke krise, da knekker ikke tuppen så lett. Får sove litt på det. Sent fra min SM-G930F via Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.