Jump to content

Gulliver er på vei (DWM 1908 757)


Mullins

Recommended Posts

Etter en lang vrien vei der en som trodde han var ganske vitende om rifler og ammo , og etter å få sjansen til å prøve en før krigs M98, dvs før Første Verdens Krig ( I god gammel Fleksnes stil , se Radioten episoden for nærmere ref angående det :mrgreen: ) Hintet til navnet er Gulliver på reise i Kjempenes land , to kjemper som het Mauser og DWM. En lærer stadig noe nytt, og det var veldig godt å se noe som er så presist og fint laget at en selv i dag får problemer med teknologi og tålmodighet .

 

Kassen startet sitt liv for Brazil originalt i 7x57 så uforandret kasse og i veldig fin stand, tatt vare på en som har det beste fra både den gamle og moderne verden av kunnskap og stål og tre håndtering.

 

Søknaden ble levert og kommer øyeblikkelig, men børsemakerne hadde en pen sak som ble satt sammen som jeg ønsket, da løpet var i og påmontert M70 sikring , Bell & Carlson stokk , tenkte på en Versapod i fronten der, men usikkert ennå.

 

Kahles 2.2-9x sikte, og ei god Lilja pipe satt i . Det skal bli spennede å se hvordan den blir på jakt i Skandinavia. Men med 173 grain Kynoch var det veldig god rekyl, og funksjon . Samt klassisk følelse av en god patron i bruk som har been there, done that. Først på Cuba i 1898 , og så Boer krigen. Videre patroner som ble oppdatert og skapt for å følge den var bla .30-03 , 8x57 og mange flere.

 

140 grain kule var det fra rigby sin side, men Bell brukte 173 grain , kanskje tyngre i andre ammunisjoner han fikk tak i.

 

Men det har vært mange brukere av den gjennom årene, selv en Krag proto type ble lagd i 7x57, dog med Dansk mekanisme, og det er standpunkt som få kan komme seg over.

 

Dårlige bilder jeg tok, men de sier mye selv for det.

 

normal_IMG_0603.JPG

 

http://www.kammeret.no/bilder/displayim ... =-18&pos=1

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...