ZTerje Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Skal på min første gåsejakt om ikke mange dager... Gleder meg noe helt hemningsløst. Har også lest mye overalt på nett, om hva som må gjøres og hvordan den skal tilberedes o.l. Er det noen her som har en enkel og grei fremgangsmåte? Ribbing eller flåing? Uttaking av bryst og lår, og "kaste" resten? Saus? Er vel 40 døgngrader som på rypa? Hvor lenge kan dette ligge i frysern? Kom gjerne også med andre fornuftige tips som kan være til hjelp. Håper det er noen erfarne gåsejegere der ute som kan hjelpe en kommende gåsejeger. På forhånd takk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonen Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=567 http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=5190 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.