Jump to content

Gås. Fra nyskutt til tallerken...


ZTerje

Recommended Posts

Skal på min første gåsejakt om ikke mange dager...

Gleder meg noe helt hemningsløst.

 

Har også lest mye overalt på nett, om hva som må gjøres og hvordan den skal tilberedes o.l.

 

Er det noen her som har en enkel og grei fremgangsmåte?

 

Ribbing eller flåing?

Uttaking av bryst og lår, og "kaste" resten? Saus?

Er vel 40 døgngrader som på rypa?

Hvor lenge kan dette ligge i frysern?

 

Kom gjerne også med andre fornuftige tips som kan være til hjelp.

 

Håper det er noen erfarne gåsejegere der ute som kan hjelpe en kommende gåsejeger. :D

 

På forhånd takk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...