Jump to content

Smidt & Bender 1-8x24


375 dakota

Recommended Posts

Er det noen av kammerbrukerne som har titta på den nye Smidt&Bender Exos 1-8x24 zenith . Jeg vurderer ny kikkert til drillingen . Jakter mest småvilt med den , men bruker den også til sel om vinteren . Ønsker mest mulig forstørrelse uten å øke objektivdiametern . Er redd for dorulleffekt og spør derfor dere som har sett på dette siktet om råd . Alternativet er vel en swaro 1-6x24 . Må ha bedre optikk da synet svikter :roll:

Link to comment
Share on other sites

Så litt på den på villmarksmessa. Usikker på åssen retikkel det var på den jeg så i men reagerte litt på at strekene var veldig tynne til å være et "drivjaktsikte" men det finnes vel andre retikkler. La ikke spesielt merke til dorulleffekt på den. Men med den prisen (16.900 hos jakt og friluft) hadde jeg nok gått for Swaroen som faktisk er billigere!

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar ! At retikkelet er tynt vil for meg bare være en fordel(småvilt+ hodeskudd sel) Det jeg var urolig for var om den hadde mye dorulleffekt , noe den tydeligvis ikke er særlig plaget av . 8x er for meg et bedre valg enn 6x . Høres ut som noe for meg :winke1:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...