Jump to content

Finnes det en børsemaker mellom Oslo Sør, Ski svenskegrensa


RustySoldier

Recommended Posts

som kan påta seg en demperjobb nå i dag, Jeg vet det er sykt kort frist, men jeg har vært litt treg mens kona er to skritt foran, Jeg får jo beholder Mausern + ett til våpen, og det endte med noe jeg i hvert fall synes er veldig bra: En FN Browning, Denne kan jeg også bruke i NROFs miniatyrprogram, så dette ble jeg nesten i godt humør av. Men; Pistolen skal ha demper. Det har jeg lovet fruen, Og den skal være montert i dag,

Så;Enda bedre humør blir jeg i hvis det er noen i miljøet som enten kan ta det selv - nå eller i lunchen - eller tipse meg om hvor jeg kan få dette gjort mens jeg venter,

 

Løpet på pistolen er ganske tykt, 21 mm, så det hadde ikke gjort noe med innvendig gjenning / montering, da slipper vi osgå å tukle med frontsiktet. Please? Med sukker på!

 

Skal forsøke å legge ut noen bilder.

 

Mvh Jan

 

 

Ps. Det har vært en del kommentarer på at jeg som skribent til tider fremstår som dyslektiker. Det er rett og slett bare jeg som er sykm har en kraftig infeksjon og litt konsentrasjonsproblemer. Ellers går det greit!

Link to comment
Share on other sites

Positiv opplevelse til slutt; Jeg ringte rundt til alle de kjente børsemakerne og noen ukjente, men fikk klart nei på dagslevering fra samtlige, det er dessuten bare et fåtall med utstyret og kompetansen i orden. Men så husket jeg plutselig den velkjente og velrenommerte børsemaker Magne Landrø i Drammen, som var velvilligheten selv, klokken var da nærmere lunchtider. Børsemakeren sto klar da jeg kom, etter en time var moduldemperen på plass og forsiktet flyttet 10 mm. bakover. Nydelig utført til grei pris.

Mens Tommy Jacobsen på verkstedet (Tlf) 64 84 75 65 gikk løs på den noe utfordrende oppgaven, fikk jeg både handlet saker jeg trengte og tittet på mange flotte våpen. Og så fikk jeg med litt "porno" - Deres ferskeste våpenkatalog på 182 sider. Det var virkelig en fin opplevelse og opplevelse av god service. De blir nok min faste børsemaker heretter.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...