Jump to content

Dagens lunsj!


Thomas

Recommended Posts

Etter en velykket tur på sjøen sist helg, skulle min aller første gås tilberedes. Har aldri smakt gås tidligere, så forventningene var på topp!

Valgte å brune ett bryst og ett lår i stekepanne, sammens med litt svisker, epleterninger, løk, litt bacon, og noen sjampinjonger. Etterpå bar galskapen over i ildfast form (inkl. tilbehør), hvor det fikk stå 15-20 minutter. Jeg penslet jevnlig med appelsin og honning.

Kan ikke si annet enn at tidligere nevnte forventninger ble innfridd!!

Resultatet ble en kombinasjon av bukspreng og lykke.

En ivrig gåsejeger er født.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...