Thomas Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Etter en velykket tur på sjøen sist helg, skulle min aller første gås tilberedes. Har aldri smakt gås tidligere, så forventningene var på topp! Valgte å brune ett bryst og ett lår i stekepanne, sammens med litt svisker, epleterninger, løk, litt bacon, og noen sjampinjonger. Etterpå bar galskapen over i ildfast form (inkl. tilbehør), hvor det fikk stå 15-20 minutter. Jeg penslet jevnlig med appelsin og honning. Kan ikke si annet enn at tidligere nevnte forventninger ble innfridd!! Resultatet ble en kombinasjon av bukspreng og lykke. En ivrig gåsejeger er født. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egil Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Hørte jeg en aldri så liten "raaaap" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Tja... liten & liten, fru Blom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.