Jump to content

Småviltjakt Karmøy


Helge23

Recommended Posts

Har kjøpt årskort hos vestre karmøy grunneigarlag. men er ganske fersk i dette med jakt. ønsker derfor tips om bra plasser osv. synes forrøvrig det er vanskelig for nye jegere å finne info om hvor en får kjøpt jaktkort osv på hele haugalandet. andre som har opplevd det samme?

Link to comment
Share on other sites

Du kan skaffe deg en kano eller lignende, og jakte på sjøen. Eller du kan ta deg i land på skjærene (på godværsdager) og skyte skarv.

 

Det er også grågås enkelte steder - snakk i så fall med grunneiere.

 

Hva er det du vil jakte på?? Karmøy har nok sine begrensninger når det gjelder jakt - det er nok sant.

 

Har du bil kan du melde deg inn i Vindafjord jeger og fisk. Ellers har du jeger og fisk både på Karmøy, Tysvær(?) og Haugesund.

Link to comment
Share on other sites

Er det nåke å jakta på av småvilt på karmøya da? Muligens kråke og rev men av matvilt trur eg at det er lite, men kråka er det veldigt mykje av.

 

på avaldsnes sitt jaktkort er der noen småvann som har brukbart med gressender. avogtil får vanna fint besøk av grågås også. noen kvinender og skarv besøker også vanna -spesielt hvis det er ruskevær ute i havet. det er også hare og rev hær. orrhanen og orrhøna er freda i dette området. mink og mår finnes også,så det er mer enn bare kråke å jakte på.

hvis du er usikker på terrenget så kontakt kortselgeren-han skal vite hvor grensene for vestkarmøy sitt jakt område går.

Link to comment
Share on other sites

hvor kjøper jeg det?

 

har sett mye skarv og ender på Ferkingstad. har blitt noen turer der. har også fått tips om ett vann der det finnes bra med ender. Tar fortsatt i mot tips :) Kanskje noen som er bedre kjennt i området som vil være med på tur en dag?

Link to comment
Share on other sites

avaldsnes jaktkort kjøpes på gården som ligger rett på vestsiden av bilforhandleren utvik auto. (motsatt side av hovedveien) ta med deg et kart så tegner dere opp grensene på terrenget.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 5 months later...

Søk på Vest karmøy grunneigarlag på facebook, de selger småvilt kort. der finner du også oppmerkede kart osv.

 

ringte selv i fjor til øst karmøy grunneigarlag, men vedkommende som jeg snakket med var SVÆRT lite villig til å selge kort. ble anbefalt å kjøpe hos vest karmøy. synes det var litt spesielt. fikk ihvertfall ikke kjøpe på øst karmøy.....

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...