jeger83 Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Har 2 stk elghjerter liggende som jeg lurer på om jeg skal speke. Finnes det noen foretak i nærheten av Kongsberg som man kan levere og få det gjort hos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolverine67 Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Det gjør du da fint selv! Hjertet bør være åpnet og rensket for hinner og slintrer. I salt 18-24 timer og henges på en luftig plass til det er tørt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeger83 Posted October 9, 2013 Author Share Posted October 9, 2013 La de i salt i går etter å ha rensket hjertet for blodårer, fett o.l. Så da blir det spennende å se resultatet til slutt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeger83 Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 Nå har det hengt i snart ei uke, kjøttet er fortsatt rått. Har ikke fått noe spekehinne kjøttet, det har vært kaldt om natta og forholdsvis høye temperaturer på dagtid. Men nå ser det imidlertid ut til at det er meldt kjøligere vær fremover også på dagtid, så da skulle det kanskje være håp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predasjon Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Salt og frisk tørr luft. Tempen er ikke så farlig med, så lenge det ikke er under blå 20 og over rød 20. Sent from my ST27i using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.