Jump to content

Den siste rifla jeg skal kjøpe?


Mas-36

Recommended Posts

Skal aldri i livet sende ei rifle til Rafdal. Har problemer nok med å få orden i papirer på ett rifle løp jeg sendte til han som en hadde kjøpt som Rafdal skulle ordne med papirene til.

 

Har purret mange nok ganger nå. Så sendte siste sjanse til han på fredag kveld til å ordne opp i det. Ellers overlater jeg saken til ordensmaktene innen ganske kort tid.

 

Hmmmm.

Jeg skal vel ikke føle noe skyld for jeg fikk bekreftelse på epost om at han skulle ta inn pipa rett fra deg. Den sitter nå i Winchesterkassa mi med nytt våpenkort i 450 marlin. Du fikk vel også den bekreftelsen. Jeg vet han har vært på Island en periode på fiske og at det har vært litt å stri med ellers.

Likevel syntes jeg dette er noe dritt.

Dette må vi få ryddet opp i asap.

 

På tross av dette er han fortsatt en svært dyktig børsmaker. Jeg har 2-4 våpen over til han så og si hvert år for bygging / modding og han leverer alltid innen tidsfrister og med godt arbeid. Jeg har heller aldri fått noen aha opplevelse ang pris. Ofte lavere en avtalt. Han kommer også til å få alle mine fremtidige oppdrag :oops:

 

Så til sakens kjerne. Du må få bygd deg ei børse du trives med.

Selv har jeg da bygd på Winchesterkassa (etter X antall remington og sako) og for første gang kan jeg si at nå, nå har jeg funnet kassa mine neste våpen skal bygges på. 450`en på M70 WSM kasse har en featherweight stokk og denne blir litt spinkel fremme.

Denne får også ny stokk og denne skal også lages av Rolf Ekeberg i Gavle (Sverige). Ca 1.5 års ventetid, men da får jeg akkurat den stokke jeg vil ha, bygd etter mine spesifikkasjoner.

Har du lang Winchesterkasse hadde jeg utvilsomt bygd en 280, det kommer jeg til å gjøre bare jeg finner en Supergrade jeg kan bruke som utgangspunkt :winke1:

 

Med hånda på hjertet så tror jeg aldri du finner roen med ei børse bygd på M67 kasse om du ikke går for en fullblods customjobb.

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor blir 6.5x55 feil ?

Skal du bytte kaliber i mauseren bør du hvertfall gå for en lang patron

 

Fordi jeg liker ikke kaliberet :oops: Ser det praktiske men den gjør ikke noe mange andre kaliber kan. Har stortsett bare brukt 308win i alle år og sysn den er ett bedre valg ofte. Men også den kommer det ikke til å bli.

 

For min del står valget mellom 25-06(den passer akkurat i magasinet) og 243 win.

 

Neida peders ikke noe å tenke på. Fikk svar fra han i går på at alt var sendt til politiet så det er der stoppen ligger en plass. Har levert kortet til politiet i dag og forklart så hu skulle lete i systemet og eventuelt ta kontakt med Rafdal om det ikke var sendt inn.

 

En liten edit til valget av kasse til deg peders. Jeg er nok en større Mausrofil enn Remingtofil selv om jeg har hatt mange av de også. Winchester M70 har jeg kun hatt 2 av og pent med de også. Men tror Mausern ligger hjertet nærmere.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...