Jump to content

Pusseutstyr 22LR og 17 HMR


JaChVe

Recommended Posts

Hei

 

Jeg må gå til anskaffelse av pusseutstyr til en ny CZ 455 22LR med ekstra 17 HMR løp. I forbindelse med dette har jeg sett litt rundt men er litt i tvil i forhold til hva jeg virkelig trenger.

 

Jeg har allerede bestilt Frog Lube solvent, paste og liquid men trenger pussestokk, eventuelle børster, filler og bore guide vil jeg gå ut ifra.

 

Jeg sendte en mail til Midway for å høre om det var long eller short jeg trengte av disse men de viste ikke. Det ligger gjerne i navnet men jeg vil gjerne forhøre meg først.

http://www.midway.no/MTM-Bore-Guide-17- ... ort-Action

http://www.midway.no/MTM-Bore-Guide-17- ... ong-Action

 

Tenkte gjerne disse fillene i samme slengen http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/652376

 

Noen som har noe innspill på hva jeg eventuelt trenger av de andre tingene? (Stokk og børster) Ser at pussestokker tilsynelatende har veldig fine kalkyle for enten produsent, selger eller begge parter. Noen som har et greit forslag til dette? 600 kroner pluss for et såpass enkelt metallstykke synes jeg er hinsides tullete. Hadde ikke forundret meg om det fremdeles var profitt med en tidels pris på de tingene. Har forstått at mange liker Bore snake men heller litt mot stokk.

 

Takker for innspill.

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Kanskje ikke akkurat det du spør etter, men jeg kjøpte et billig sett på ebay. Sammen med boresnake, lapper og ting fra andre pussesett funker dette bra til alle tre løpene på min 455.

 

"Gamo .177 cleaning kit" Koster rundt $15 fra Kina.

 

Send-Fast-6-Rods-Brushes-GAMO-Shotgun-Air-Rifle-Gun-Cleaning-Clean-Tool-Kit-177-22.jpg

 

http://www.ebay.com/itm/US-6-Rods-Brushes-GAMO-Shotgun-Air-Rifle-Gun-Cleaning-Clean-Tool-Kit-177-22-/261153145324?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ccdf0c1ec

Link to comment
Share on other sites

Scarrpw: Takk for linken. Siden det ikke var mange kronene for det settet så la jeg inn en bestilling. Får se om det ikke gjør nytte med tiden.

 

Fant en bore guide på GMax som har adapter for 17 og 22 så satser på den. Filler hadde de også. Ender sikkert opp med å gå til anskaffelse av et par Bore snakes i tillegg. Noen som har prøvd Deal Extreme sine i forhold til originalen? Butikkene her tar jo mellom 2-300 kroner men man kan få dem fritt tilsendt for 60 kroner ca på de.xom så jeg jeg går ut ifra at det er kvalitetsforskjell.

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...