Jump to content

Scarrow

Members
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det kom en litt tidlig julegave i posten denne uka: En AceBeam K70! Dette er den råeste umodda thrower-lykta jeg har hatt gleden av å ha i hånda. Jeg har ikke fått testet den skikkelig ut forbi 800m pga mye fuktighet i lufta siste dagene, men at den lyser opp ting på 1300m virker som en helt OK påstand. 4x18650, 6 modes + strobe via en smart selektorring bak hodet. AV/PÅ Klikkbryter på enden. Level 1 er oppgitt til 1 lumen, men virker for meg som den er litt høyere, og den er veldig brukbar til arbeid på nære hold. Dette er noe jeg har savnet på de større lyktene mine. K70 er bra stor, men ligger godt i hånda likevel:
 2. Jeg bare MÅTTE kjøpe et skyttergravsmagasin til Mauseren! Sånn ble den seende ut:
 3. Jonilse; Jeg kjøpte noen sånne som julegaver i fjor høst, og er enig i dette er supre lykter størrelsen tatt i betraktning. Fargetemperatur er tilnærmet perfekt til bruk på nært hold. Et par av dem var litt slarkete når de var skrudd av. Det ordnet seg med en litt tjukkere O-ring. Om jeg skulle ønske noe måtte det være klikkbryter på disse. Absolutt anbefalt. PS: Navnet er Cooyoo, så blir det lettere for andre å søke.
 4. Om førstepremien i lotto var å få halve ansiktet mitt sprengt bort hadde jeg ikke spilt lotto i det hele tatt.. Uansett odds.
 5. Scarrow

  Howa klubben!

  Jeg har 20 MOA EGW-skinne og bruker Vortex Tactical 21mm (low) ringer på Zeiss Victory med 30mm rør og 50mm objektiv. http://www.vortexoptics.com/product/vortex-tactical-30mm-riflescope-ring-low http://www.egwguns.com/index.php?p=product&id=1455
 6. Scarrow

  Howa klubben!

  Det er ganske så plastikk ja.. Jeg skrudde til med mitt vante moment og knakk et av ørene. Min feil at jeg tok i litt, men likevel.. Jeg hadde nok heller lagt på litt penger og kjøpt et metallbeslag som tar AI-magasiner om jeg skulle kjøpe igjen. Eller dette fra PTG: http://pacifictoolandgauge.com/howa-rifle-performance-parts/1602-howa-1500-weatherby-vanguard-short-action-sa-stealth-detachable-magazine-bottom-metal.html?search_query=howa&results=9
 7. Jeg brukte en billig båndsag. Sagde i et par kubber av tørr bjørkeved for å øve litt først. Om du bruker maskeringstape og tegner på den får du en fin linje du kan følge. Jeg er langt fra noen finsnekker, men har gjort det på et par kolber. Om du har en skole med byggfaglinje i nærheten kan du jo spørre om de kan gjøre det, evt om du får låne saga deres i 10 min. Jeg får også advarsel på den siden, men har omtrent slutta å bry meg om dem, de popper opp overalt om dagen. Du klikker "detaljer" og så på "gå til det usikrede nettstedet". Bare ikke last ned noe fra eventuelle pop-ups og sånt så går det fint. Ikke så lett å se på dette bildet, men det ble helt ok, og funker fint.
 8. Det er fullt mulig å få det til ja, men det er litt vanskeligere enn på en vanlig utformet stokk, og det ser kanskje ikke like bra ut. Her er bildet fra linken tidligere i tråden: Her er link til en "tutorial" jeg brukte: http://www.waveform.eclipse.co.uk/WEB%20PAGES/TARGET%20SHOOTING/Cheek%20Piece.htm
 9. Scarrow

  Howa klubben!

  Ja Stemmer det.
 10. Scarrow

  Cz-Klubben

  Nei.. Selv om du får samme moment på skruene blir treffpunktet litt forandret.
 11. Jeg vil påstå at SWFA sine sikter er solide og har god verdi for pengene ja. Hakket over Vortex PST optisk og absolutt anbefalt. Jeg har 5-20x50 og 3-15x42 som jeg bruker ofte og mye. Liker spesielt mil-quad retikkelet . Jeg har også en 20x42 som jeg ikke bruker, og planer om å kjøpe en 10x42 med mil-quad
 12. Så snar å legge seg på rygg.. Ikke gi opp så lett da! Du kan ikke tenke deg at det er et salgstriks å slenge på "SÅNN SOM DE BRUKER I KRIG" når de reklamerer for produktene sine? (..at de kan bruke det til å slippe irriterende forespørsler om å eksportere varene, når de har mer en nok med å forsyne markedet i USA, er vel et hyggelig biprodukt) Det er uansett ikke så interessant hva SWFA sier, bortsett fra at det er tilnærmet umulig å få dem til å sende siktet direkte ut av landet. Saken her er å få et SWFA-sikte lovlig ut av USA. Det finnes eksempel på en rettsak der statens "ekspertvitne" ikke klarer å vise til en definisjon eller liste over hvilke kikkertsikter som faktisk er "Manufactured to Military Specifications" http://www.staggpc.com/insights/article-court-case-reveals-insights-into-commodity-jurisdiction-cj-procedure.html Og for at man skal kalle det NATO spec må man vel ha et Nato Stock Number (NSN)? Det har ingen av mine SWFA-sikter. Om noen kan vise meg definisjonen på et milspec sikte, og at SWFA sine sikter er underlagt ITAR som en direkte følge av disse spesifikasjonene så skal jeg holde kjeft. (etter å ha kverulert litt)
 13. Nja.. Ikke helt ferdig. Man må skille mellom ITAR-regulerte deler, registrerte deler og annet. Ikke bare slenge ut utsagnet ditt over. Og selv om man må respektere det en selger/produsent har som policy trenger man ikke ta alt for god fisk. Jetcarrier sier forresten ikke "nei takk" til å videresende våpendeler i sistnevnte kategori. (uregistrerte deler) -det har bare jeg mange eksempler på. Utdrag fra ITAR: Og deretter, under “Note”: F.eks Leupold har "bare" 18 artikler i sitt relativt store sortiment som det ikke er lov å eksportere under/pga ITAR. Resten må vel være enklere å få ut da? Du finner listen på Leupold sine sider. (SWFA Selger Leupold også, så virker som en liten overdrivelse. (uten at jeg har gått gjennom alt de har i butikken) Og joda.. Om det aktuelle SWFA-siktet beviselig er laget etter militære spesifikasjoner så må man jo ha eksporttillatelse. -kjøper man det fra en privatperson, og kan bevise at det IKKE er underlagt ITAR, kan det vel sendes like lett som alt annet som ikke er regulert? Er det forresten noen som vet definisjonen på hva "manufactured to military specifications" innebærer?
 14. SWFA-sikter spesielt eller kikkertsikter generelt, Cardinal? Mener du at alt av "våpendeler" og tilbehør er ulovlig å eksportere fra USA uten løyve?
×
×
 • Create New...