Jump to content

Vanguard S2


Magops

Recommended Posts

Heisann,

 

Da var det min tur til å melde meg inn på forumet etter å ha lest i smug i en god stund!

 

Jeg har jaktet aktivt i noen år på småvilt, og nå er turen kommet till å kjøpe en rifle. Søknaden er levert på en 308W. Jeg har lest meg opp på tidligere infotråder som ligger på forumet, men har ikke funnet noen gode svar på følgende:

 

Jeg har tidligere vært å klådd og prøveskutt en Weatherby Vanguard S2, syntes denne var helt grei å skyte med, men synes det ligger lite evalueringer på denne ute, og lurer i den anledning på om noen har erfaringer med denne over lengre tid? Er alternative å gå opp i pris til en Tikka T3, eller er det andre valg som er godt gjennomprøvd?

 

Jeg har vært innom XXL og fått et tilbud på denne i pakken som ligger ute til 6999, http://www.xxl.no/Root/Jakt-og-fiske/Ja ... 14_1_Style" target="_blank" target="_blank samt en McKinzey kikkert http://www.xxl.no/Root/Jakt-og-fiske/Ja ... 33_1_Style" target="_blank. (den ekstra kikkerten som er med i pakken skal brukes på en 22.kaliber som jeg har liggende) Jeg fikk tilbud på disse 2 sammen med montering og lyddemper (A-Tec demper) på kroner 13 499,- Det var umulig å gi noe rabatt hevdet selgeren. Er det noen som har erfaringer med overnevnte pakke? Og er McKinzey kikkerten noe å stole på?

 

Takker for alle svar.

 

Mvh

 

Magnus

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...