patentmann Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 hei, til måren bruker jeg honning med anisolje i tia før jul og etter det blander jeg i litt honningessens etter min erfaring lukter essensen ber i kulda, på typer der måren må dra i åte bruker jeg harekjøtt med pels å skinn. ofrer en hare hvert år til og hugge i biter dette dypper jeg i honningmiksen og smører litt honning rundt fella har lurt 8 mår på dette denne sessongen så ser ut til og funke har ute rundt 35 feller til minken bruker jeg : fersk småørret før frosten! siden minken liker best fersk fisk og etter frosten har kommet bruker jeg villlaks da etter min erfaring denne lukter sterkere selv i frossen tilstand har også brukt røkt lakt og funker bra det og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ole-Johan Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Når jeg skyter tiur, tar jeg kun ut bryststykkene. Hele resten blir måråte på stokkesett med conibear. Et slikt sett har måren veldig store problemer med å gå forbi, og det går gjerne i både tre og fire i løpet av noen uker på samme tiuren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djlia Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Tampong kokt i honning Pluss at jeg smører inn stammen opp mot fella med honning... Funker fjell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristoffersen Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Jeg bruker rein honning, stjerne anis, rosiner, brust stykker fra and og hawbakers marten lure som luktestoff. Fangster bare etter jul. Har tatt 2 mår på dette hittil i min 2 år lange kariere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.