sladdekongen Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 I de fleste kokebøkene eg har sett nå, så står det ikke noe særlig om forskjellige typer andefugler. Alt står bare som villand, f.eks. "Stekt villand med kirsebær i portvin". Då er spørsmålet mitt hva går under villand? Er dette oppskrifter du kan bruke hvilken som helst and til? Så langt har eg ikke funnet noe der det faktisk står beskrevet noe om skarv i kokebøker.. Leiter eg i "feile" bøker? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noraf Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 her finner du noen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sladdekongen Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 Den siden så jo grei ut Takker for raskt svar Tar gjerne å hører (leser) hva dere andre pleier å gjøre med viltet og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.