Jump to content

Speket et rådyrlår, frøs det rett ned - hva nå?


9-fox

Recommended Posts

Hei alle matkjennere

 

Jeg saltet et bukkelår, men da det var klart for opphenging og speking måtte jeg fryse det ned av ulike årsaker. Det har ligget nedfryst i 2 år, men er nå tatt opp og tint. Hva nå?

 

- Skal jeg vanne det ut og henge det opp? I såfall, hvor lenge anbefaler dere? Bor i Trondheim.

- Skal jeg henge det opp uten utvanning?

- Er det ferdig speket i fryseren? (neppe tror jeg, men hva mener dere?)

- Er det evt ødelagt av frysingen?

 

Takk for hjelp!

Link to comment
Share on other sites

en kamerat av meg har eksperimentert med salting/speking av reinlår, og funnet ut at en tur i fryseren gjør på en måte at saltet fordeler seg jevnere i kjøttet

 

Så , tror ikke det er ødelagt av frysingen. (kan evt være litt oksydert ytterst..?)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...