Jump to content

Holdbarhet på villsvin


mortens61

Recommended Posts

Hei

Har noe kjøtt liggenes igjen fra i fjor.Noe indrefilet/rygg/karen og ytrefilet. Ca 1 år. Denne grisen var ikke særlig mye fett på. Har sett de anbefaler 3-6 mnd dersom grisen har mye fett. Denne hadde ikke mye fett. Er det forsvarlig å servere dette til folk?

 

mvh

Morten

Link to comment
Share on other sites

Chancen for at det er harsk etter bare 1år er minimal. Har lige spist vildsvin fra november sidste år, og det var perfekt.

 

Lav evt stegeprøve på et lille stykke kjøtt før du går igang.

 

Mvh Peter.

 

Sendt fra min Nexus 7 med Tapatalk2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...