mortens61 Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Hei Har noe kjøtt liggenes igjen fra i fjor.Noe indrefilet/rygg/karen og ytrefilet. Ca 1 år. Denne grisen var ikke særlig mye fett på. Har sett de anbefaler 3-6 mnd dersom grisen har mye fett. Denne hadde ikke mye fett. Er det forsvarlig å servere dette til folk? mvh Morten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Er det forsvarlig å servere dette til folk? mvh Morten Ville du spist det selv? Om du svarer ja på det så er det vel bare å servere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Chancen for at det er harsk etter bare 1år er minimal. Har lige spist vildsvin fra november sidste år, og det var perfekt. Lav evt stegeprøve på et lille stykke kjøtt før du går igang. Mvh Peter. Sendt fra min Nexus 7 med Tapatalk2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.