Ørret Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Nå har jeg tilbredet og spist mitt første andebryst. Og det var overraskende godt Dette var riktignok noe jeg fant i frysedisken på Svinesund, men tanken var at da fikk jeg smakt and. And fra Peking-familien sto det på pakka. Fikk ikke svoren så sprø som jeg ville, men det fikser jeg neste gang. Må nok på andejakt for å skaffe noen ekte råvarer, men nå er det skogsfugljakt som gjelder Legger ut oppskriften, Andebryst i appelsinsaus: http://matmedmonkis.blogspot.no/2009/02 ... nsaus.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnybegoode Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Da kommer du til å bli positivt overasket når du får tilberedt din første selvskutte and Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.