Jump to content

And.. Namnam


Ørret

Recommended Posts

Nå har jeg tilbredet og spist mitt første andebryst. Og det var overraskende godt :) Dette var riktignok noe jeg fant i frysedisken på Svinesund, men tanken var at da fikk jeg smakt and. And fra Peking-familien sto det på pakka. Fikk ikke svoren så sprø som jeg ville, men det fikser jeg neste gang. Må nok på andejakt for å skaffe noen ekte råvarer, men nå er det skogsfugljakt som gjelder :winke1:

 

Legger ut oppskriften, Andebryst i appelsinsaus:

http://matmedmonkis.blogspot.no/2009/02 ... nsaus.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...