joakim88 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Skal på rypejakt i morgen, og reiser oppover i fjellheimen for å overnatte i dag. Har tint ett hjortehjerte fra jakta i fjor, men trenger litt tips til å tilberede? Skal freses i panna på stormkjøkkenet:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papz Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Du kan jo forsøke: Freses sammen med godt med løk og god sopp, salt og pepper i skikkelig smør. Etter noen minutter fresing, tilsett en halv boks med creme fraisce (eller seter-rømme) og la denne koke litt inn. Serveres med feks rørte tyttebær og godt brød til og noe godt oppi turkoppen.... Enkelt og godt. (har akkurat på morningen gjort klar 2 hjerter selv og puttet i frysen for en senere anledning) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joakim88 Posted September 9, 2012 Author Share Posted September 9, 2012 Høres over snittet godt ut:) vann i munnen fikk jeg også Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.