Jump to content

Flytte til Tangen i Stange Kommune, noen som er kjent der?


Kronhjorten69

Recommended Posts

Hei. Jeg er født og oppvokst på Tangen. Før hadde vi egentlig bare butikkdamene å irritere oss over, men nå etter at facebook ble født er butikksladder bare barnematen :lol:

Neida, Tangen har i alle fall gode muligheter for både unger og voksne. Solid barnehage med sunne interesser (uteaktiviteter) dyktige "tanter" og "onkler" En barneskole som har blitt kåret til landets nest beste to år på rappen. (Tror faktisk de ble nr 1 ett år også) Dette er en "levande skule" med egne dyr som barna steller både på skolen og i helgene/ferier. (Skiftordning) Mye fokus på hvordan verden faktisk er. Og barna der vet at kjøtt kommer fra dyr og ikke biffmaskina på super`n. Her er idrettskole for så å si alle alderstrinn.

Stange JFF har skytebane og klubbhus på Tangen. Foruten trening og konkurranseskyting, har de bla noe de kaller friluftsskole. Der har barna muligheten til å bli kjendt med våpen, skyting og jakt, fiske, hund både til jakt, spor og gud vet hva, villmarksliv i forskjellige former. Barna får være med på jakt, slakting og tilberedning.. Elg, hare, rådyr, due, skogsfugl osv. Tangen Skytterlag (DFS) har også et bra anlegg. Gode skyttere og ålreite folk. Litt BR får vi lurt inn der også :wink:

Pluss en hel masse andre aktiviteter som jeg ikke har helt oversikten over.

 

Så det er egentlig ikke noe å vente på.. Pakk sakene og kast deg i bilen :D

Link to comment
Share on other sites

Tror det er litt dårlig med Håndaball, men fotball er det. Samt dyrepark og gode jakt og fiskemuligheter i Mjøsa og i Stange og Romedal Allmenning. Der er det også oppkjørte skiløyper som er laaange.

Og, er det noe som ikke finnes lokalt er det ikke lange turen til Stange eller Hamar.

 

Linker:

http://www.amadeusparken.no/

http://www.tangen-brenneri.no/

http://rasa.no/

http://www.vallsetkulturstier.no/

http://kvennstuguteateret.no/

http://www.njff.no/portal/page/portal/h ... og_vallset

http://www.dfs.no/Skytterlagssider/Tangen/

http://www.hamar-il.no/asp/default.asp

Link to comment
Share on other sites

Kan vel egentlig bare slutte meg til de over her. Selv om jeg er født og oppvokst lenger nord i kommunen, og derfor naturligvis vil hevde at det er bedre der, så må det sies at TAngen har mye bra å by på. Mye er allerede nevnt. I tillegg så kan det nevnes at det er et særdeles levende og aktivt lokalmiljø, kanskje særlig med tanke på kultur. Tangen er jo ikke noe stort sted, så mange tilbud vil en naturlig nok ikke finne, men som nevnt av andre, er det ikke langt til Stange sentrum og Hamar, eller for den saks skyld Elverum, så en finner det aller meste innenfor en halvtimes kjøring.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...