Jump to content

Frysing av spekepølser før selve spekingen, og colagen tarm


hanskrans

Recommended Posts

Hei,

 

Er ny både som pølsemaker og på dette forumet. Flott forum med masser av gode tips og råd. Stor takk til alle sammen!

 

Jeg lurer litt på hvordan det er å fryse spekepølser før disse er spekt?

 

Har kjøpt inn ingredienser og planlegger å lage pølsene i løpet av en ukes tid.

Problemet mitt er at jeg ikke har mulighet til å røyke og henge pølsene til speking før jeg reiser hjem til jul.

Går det da an å fryse ned pølsene etter at disse er stappet, for så å tine dem opp en måned senere og fortsette røyking og speking da?

 

Jeg har fått tak i en del collagen tarmer fra England, via en kamerat som bor der. Kan disse brukes til spekepølser?

Disse er fullt spiselige og skal være laget fra læret på dyret om jeg har forstått riktig.

 

På forhånd takk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...