Jump to content

hanskrans

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

hanskrans's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Er ny både som pølsemaker og på dette forumet. Flott forum med masser av gode tips og råd. Stor takk til alle sammen! Jeg lurer litt på hvordan det er å fryse spekepølser før disse er spekt? Har kjøpt inn ingredienser og planlegger å lage pølsene i løpet av en ukes tid. Problemet mitt er at jeg ikke har mulighet til å røyke og henge pølsene til speking før jeg reiser hjem til jul. Går det da an å fryse ned pølsene etter at disse er stappet, for så å tine dem opp en måned senere og fortsette røyking og speking da? Jeg har fått tak i en del collagen tarmer fra England, via en kamerat som bor der. Kan disse brukes til spekepølser? Disse er fullt spiselige og skal være laget fra læret på dyret om jeg har forstått riktig. På forhånd takk!
×
×
  • Create New...