Del Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 (edited) Hei, Har skaffet meg beverjakt, og var jammen ikke langt unna at det ble en heller på min første tur (akkurat litt for mørkt). Nå lurer jeg på, etter "bedre føre var enn etter snar"-prinsippet, på hvor bevergjelen befinner seg. At det er mellom beina ett sted har jeg fått med meg, men hvor skal åpningssnittet settes? Hvor "dypt" ligger gjelen, er den lett å se, og står man i fare for å kutte hull dersom man tar tak i skinnet, og kapper i folden? Når beveren omsider er ferdig flådd, må jo kjertlene fjernes. Tåler de at man tar et relativt godt grep, og deretter skjærer rundt, eller sprekker de? Bør man holde god avstand rundt kjertlene? På forhånd takk for svar! Edited October 24, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Gjelpungane må du ta vare på. De er en fantastisk råvare til div kulinariske nytelser. Prøv bl.a dette: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=28325&hilit=jegerdram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Ingen som vil svare på dette med praktisk flåing? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.